Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Oculus Go (32 GB)

Termékkatalógus
Oculus Go (32 GB)
4,8 6 értékelés
VR szemüveg - Virtuális valóság szemüveg 360° -os tartományban, 32 GB, csomag tartalma: Headset, Távirányító, Távtartó szemüveghez
Kód:  OC002b2 Termékszám:  301-00103-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oculus Go (32 GB)

Az Oculus Go egy önálló VR-szemüveg, közvetlenül a Facebook-tól

A legnépszerűbb közösségi hálózat a Fecebook a virtuális valóság egyik hajtóereje. Pontosan ezért vette meg az Oculus VR-t 2014-ben. Az Oculus Go tehát alapvetően Mark Zuckerberg gyermeke, akinek célja az, hogy minél több felhasználóhoz juttassa el a virtuális valóság élményét. 



Az Oculus Go egy önálló VR-szemüveg, közvetlenül a Facebook-tól

Az Oculus Go virtuális valóság szemüveg kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A nagy felbontású, 2560 × 1440 képpontos LCD-képernyő tökéletesen élethű virtuális valóság-élményt nyújt. Az Oculus Go egy új gyorskapcsoló-technológiára támaszkodik, hogy elkerülje az alacsony képfrissítéssel járó problémákat. Ez a fizikai probléma tipikus a VR-szemüvegek hosszabb használatánál.


Ovladač pro Oculus Go

Kézi távvezérlő

A kimagasló virtuális valóság élmény érdekében a VR-szemüveg nemcsak térhatású hangzással, de egy kényelmes távvezérlővel is rendelkezik. A Facebook azt ígéri, hogy a szemüveghez számos alkalmazás lesz elérhető.



Oculus Go rengeteg alkalmazással

Az Oculus Go platformot számos gyártó támogatja, és kompatibilis olyan már létező alkalmazásokkal, mint a Gear VR. Ennek köszönhetően elérhető a Netflix, a Facebook 360, és több mint 1000 szórakoztató játék.


Paraméterek

Rendeltetés
Önállóan működő Kész!
Képfrissítési gyakoriság
72 Hz Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Önállóan működő Kész!

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság
72 Hz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hello, ez a 32GB vagy a 64GB verzió 131ezerert?

Üdv, mikor lesz újra raktáron az a 32GB-os?

Kérdések és válaszok: Oculus Go (32 GB)
Kiegészítők: Oculus Go (32 GB) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oculus Go (32GB). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oculus Go. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oculus Go. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oculus Go.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ