Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Optoma ML750ST

Termékkatalógus
Optoma ML750ST
1,0 1 értékelés
Projektor - LED, WXGA, 1280 × 800, 16:10, 3D, 20000:1 kontraszt, HDMI, MHL, VGA, USB, memóriakártya olvasó, hangszórók
Kód:  WZ001i14 Termékszám:  95.71Z01GC0E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma ML750ST

Az Optoma ML750ST könnyűsúlyú és kompakt projektor, amit mindig magával vihet, így prezentációs eszköze mindig kéznél lesz. Csak csatlakoztassa a projektort egy konnektorba, és a bemutató készen áll számítógép nélkül is, USB flash meghajtóról vagy a Micro SD memóriakártyáról. A projektor nem csak irodai dokumentum formátumokkal birkózik meg, hanem a HD videót is nézhet különböző formában. Nem kell külön hangszórókat telepítenie, van egy beépített hangszóró. Nagy előnye, hogy LED-es fényforrású, így gazdaságos üzemeltetésű, mind a fogyasztás, mind a tartósság szempontjából. Összehasonlítva a hagyományos készülékekkel, lámpája élettartama akár páratlan 20.000 üzemóra is lehet!

Optoma ML750ST

Ultra kompakt kivetítő rövid vetítési távolsággal 

Az Optoma ML750ST egy könnyű és kompakt kivetítő, amely tökéletes megoldást jelent az otthoni és az irodai munkák elvégzésére. A projektor súlya mindössze 420 gramm, és hordtáska van hozzá. Nézzen HD filmeket, játsszon videojátékokat, vagy mutasson csodálatos bemutatóidat széles közönségnek. A rövid fókuszú lencse segítségével egy lenyűgöző, 100 "-es képet csupán alig több, mint egyméteres távolságból vetíthet ki, így a kivetítő közelebb kerülhet a falhoz, és így csökkentheti az előadók árnyékait. A legújabb LED technológiával kitűnik a színhűség és a megbízhatóság. Hosszú, 20 000 órás szervizintervallum jellemzi.

Optoma ML750ST

Készen áll a multimédiás szórakozásra és az irodai használatra
?

Az ML750ST kivetítő számos funkcióval rendelkezik, többek között multimédiás lejátszóval, irodai alkalmazásokkal és beépített hangszóróval. A felhasználók nagyra értékelik a kivetítés lehetőségét laptop nélkül, beépített memóriával, microSD memóriakártya-foglalattal vagy USB flash meghajtón át. Egy másik lehetőség az, hogy MHL csatlakozón keresztül mobileszközhöz vagy táblagéphez csatlakoztassa, így nagy képernyőn is játszhat, megtekintheti a munkafájlokat, fényképeket, videókat vagy zenét hallgathat.

Amazing Colour

Az Optoma biztosítja a gyönyörű színeket


Az Optoma projektorok a leghűségesebb színkibocsátást szolgálják. A fejlett színvisszaadási technológia és előre beállított módok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élvezhessék a tartós, megbízható és pontos színeket - az élénk, szemet gyönyörködtető prezentációktól a valósághű, pontos képekig.

Kiváló színpontosság

Az Optoma projektorok precíz színeket állítanak elő az előre beállított REC709 üzemmód alapján - a vetített tartalom megfelel a valóságnak. A képek pontosak, részletesek, valós és természetes színekkel bírnak. A kivetítő tökéletes a vállalati prezentációkhoz, az oktatáshoz, a filmekhez és a fotózáshoz.

REC709 režim

Špičkové detaily

Tűéles részletek


A kivetítők magas natív ANSI kontrasztot biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy a kivetítő jóval jobban ábrázolja a sötét és fényes jelenetek közötti gradienseket és részleteket - ugyanolyan éles, intenzív és gazdag színeket biztosítva.

Vezeték nélküli bemutatás

Mutassa be prezentációját telefonjáról vagy táblagépéről az Android és iOS eszközökkel elérhető ingyenes EZ View alkalmazással. Az EZ View lehetővé teszi a dokumentumok, fotók, videók megosztásának és bemutatásának szabadságát, vagy kivetítheti mobilképét vezeték nélkül.
Csatlakoztathatja vezeték nélkül a kivetítőt egy PC-hez, Mac-be vagy egy mobileszközhöz opcionális mini WiFi kapcsolattal a projektor USB portjába.

Bezdrátová prezentace

Podpora MHL

Egyszerű csatlakoztatás - MHL-el


A HDMI csatlakozónak hála a projektor könnyen csatlakoztatható laptophoz, PC-hez, játékkonzolhoz vagy DVD-lejátszóhoz. Az ML750ST MHL kompatibilis, amely lehetővé teszi a mobilkészülékek kábellel történő összekapcsolását kijelzőjének kivetítéséhez. Ideális filmek streameléséhez és a mobileszközön tárolt fájlok és fényképek megtekintéséhez.

Fotók és videók lejátszása

Helyezzen be microSD kártyát a telefonból vagy a fényképezőgépből a kivetítőbe, és ossza meg az emlékeit barátaival anélkül, hogy további kábeleket kellene csatlakoztatnia. Az ML750ST különféle formátumban is képes lejátszani a videókat, beleértve a hangot, akár PC-n keresztül, akár egy beépített médialejátszó segítségével.

Multimedia

Podpora Microsoft office a Adobe PDF

Prezentációk és dokumentumok

A Microsoft Office és Adobe PDF fájlok natív támogatásával egyszerűen mentheti munkáját az ML750ST belső memóriájába, microSD kártyájára vagy USB flash meghajtójára, és indulásra készen áll.


Fejlett LED technológia


A LED technológia előnyeit kihasználva az ML750ST három színű LED-es modullal kezeli az egyes színeket - piros, zöld és kék -. A kivetítő erősfényű, élénk képeket produkál, mélyebb telítettséggel. Sok esetben a LED kivetítő fényereje kétszer akkora, mint egy lámpa kivetítője. A LED-diódák növelik a hatékonyságot és akár 20 000 órát is tarthatnak, időt és pénzt takarítanak meg.

Pokročilá LED technologie

LED auto kalibrace

Automatikus LED kalibrálás

Ez a kis kivetítő beépített érzékelővel rendelkezik, amely automatikusan bekapcsolja a LED-eket. Ez következetes színvisszaadást biztosít, és a kivetítő képe tökéletesen kalibrálható az egész életében, így megtakarítva a költséges kalibrációkat.

24/7 mód


A DLP technológiával rendelkező Optoma kivetítő a legmagasabb minőséget igénylő ügyfelek igényeit is kielégíti, és így még nagyobb kihívásokra is alkalmas. A projektor hosszú távon napi 24 órában, a hét minden napján működhet, ellentétben a sok konkurens kivetítővel. Az Optoma hivatalos garanciát nyújt erre a szolgáltatásra.

Režim 24/7

5 let záruka Optoma

5 év Optoma garancia


Az Optoma projektor sokéves használat után is ugyanazt a színminőséget biztosítja, mint a vásárlás napján. Az Optoma cég  5 éves garanciát vállal, beleértve a DMD chip garanciát is.

Legfontosabb jellemzők

  • Szélesvásznú kivetítő kompakt méretű és súlya mindössze 420 g
  • Menedzsment előadás kártyáról vagy USB stickről (PC nélkül)
  • Támogatja az Office formátumokat és a HD videókat is
  • Hosszú lámpa élettartam
  • 3D Ready vetítés
  • HDMI MHL  laptopról és telefonról
  • USB WiFi, prezentáció okostelefonról


Tartalmaz egy távirányítót a kép és a források könnyű beállíthatóságáért. Video jelet a projektor nyerhet standard PC kábellel, D-Sub (VGA)-al, vagy a mellékelt mini-jack adapterről. Torzításmentes képről egy digitális HDMI MHL támogatás gondoskodik, így folyamatosan vetíthet közvetlenül egy táblagépről vagy okostelefonról. A projektoron már említett USB porton és Micro SD memóriakártya-olvasón kívül USB WiFi adapter is van. Ennek telepítése után intelligens eszközökről vetíthet közvetlenül.

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Méretarányok
16:10 Kész!
Kontraszt
20 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,43 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Méretarányok
16:10 Kész!
Kontraszt
20 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,43 m Kész!
Maximális vetítési távolság
3,44 m Kész!
Minimális képátló
63 cm (24,8 ") Kész!
Maximális képátló
508 cm (200 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
LED Kész!
Fényerő
800 ANSI lm (640 ISO lm) Kész!
Élettartam
20 000 óra (833,33 nap) Kész!
Zajszint
22 dB Kész!
Maximális fogyasztás
77 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
HDMI
1 db Kész!
VGA
1 db Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Micro SD Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB) Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
MHL, 3D, Multimedia lejátszó Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Belső memória, Memóriakártya olvasó, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
11,25 cm Kész!
Magasság
5,7 cm Kész!
Mélység
12,3 cm Kész!
Tömeg
0,42 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Mini LED projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma ML750ST Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma ML750ST. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma ML750ST. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma ML750ST. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma ML750ST.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ