30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Orava VK-3817 A

Termékkatalógus
Orava VK-3817 A
4,3 42 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2000 W energiafogyasztás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem
14 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ORAKR008 Termékszám:  VK-3817 A Gyártó honlapja:

Orava VK-3817 A

Rozsdamentes acél vízforraló, melynek térfogata 1,7 liter, elegáns, modern és mindenekelőtt praktikus segítő a konyhában. Felbecsülhetetlen értékű eszköz, elektronikus hőmérséklet-szabályozással, amely öt hőmérséklet beállítására ad lehetőséget. A nagy térfogat és 2000 W-os teljesítmény tökéletessé teszi nagy mennyiségű víz gyakori melegítésére. A víz pillanatokon belül meleg lesz, nincs szükség hosszas várakozásra.

Legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas nagy mennyiségű víz gyakori melegítésére
  • 5 különböző előre kiválasztott hőmérsékletre melegíthető a víz
  • Minden hőmérséklet fokozat különböző háttérvilágítással jelölt
  • A fedél a gomb megnyomásával nyitható
  • 360°-ban forgatható alap és a rejtett fűtőelem
  • Méret: 260 mm (magasság), 160 mm (átmérő)

Válasszon az öt hőmérséklet közül

Az elektronikus hőmérséklet-szabályozás egy kényelmes funkció, amely nagyon hasznos a mindennapi használat során. Kiválasztható, hogy mely hőmérsékletre melegedjen a víz az öt fokozat közül:  60°C, 70°C, 80°C, 90°C és 100°C. Ez a funkció kifejezetten hasznos különböző italok, például tea, kávé és egyéb forró italok készítésekor, amikor különböző hőmérsékletű vízre van szükség. Ráadásul a különböző hőmérsékleti fokozatokat különböző háttérvilágítás színek jelölik, így mindig tudni fogod az aktuális hőmérsékletet.  

Biztonságos és praktikus

A vízforraló egy 360°-ban forgatható alapon található, így könnyen használható, emellett a fűtőelem teljes rozsdamentes borítást kapott, így karbantartása is egyszerű. Természetesen a vízforraló automatikus kikapcsoló funkcióval rendelkezik, ezzel megelőzve az esetleges problémákat, emellett így nem lehet víz nélkül bekapcsolni. A vizet egy szűrő szűri a kiöntés során, amely el is távolítható, valamint a kábel az alapra tekerve elrejthető. 

 

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!
Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Működésjelző lámpa Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Orava VK-3817 A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava VK-3817 A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orava VK-3817 A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava VK-3817 A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava VK-3817 A.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ