Shop roku Shop roku

PowerDot Duo Gen 2, black

Termékkatalógus
PowerDot Duo Gen 2, black
4,7 3 értékelés
Izom- és idegstimulátor - ezt az intelligens izomstimulálót Bluetooth segítségével csatlakoztathatod a 10 különféle masszázsprogramot kínáló, egyszerűen kezelhető mobilalkalmazáshoz, gyorsabb regeneráció, megelőzi az edzési kifáradást, csökkenti az izomfájdalmat és az ízületi fájdalmat, növeli az izmok erejét és kitartását, élénkíti a vérkeringést, a sérülések megelőzése érdekében bemelegíti az izmokat, 2 darabos csomag
Kód:  PODES228 Termékszám:  DUOBLACK2

PowerDot Duo Gen 2, black

A PowerDot Uno Gen 2 használatával egy kemény edzés után is hamar regenerálódhatsz. A masszázstechnológia a NEMS elektromos impulzusokon alapul, amely meggyorsítja a regenerálódást. A masszázs segítségével az izmok ellazulnak, ez kedvező hatással van a teljesítményre és az egészségre. A kezelés sérülés utáni lábadozásra is tökéletes. Az elektromos masszázskészülék segít, hogy izmaid edzés után gyorsabban ellazuljanak, így fejlődésed is gyorsabb lesz. Ha a készüléket edzés előtt használod, akkor bemelegítheted izmaidat, és így csökkentheted a sérülés kockázatát A PowerDot Uno Gen 2 folyamatos használata mellett teljesítményed is javul, és jobban érzed majd magad.

A PowerDot Duo Gen 2, black masszázskészülék főbb jellemzői

  • Masszázskészülék, amely felgyorsítja az edzés utáni regenerációt
  • Hatékony és gyors regeneráció elektromos impulzusok segítségével
  • Az izmok ellazulnak, ez pozitív hatással van a teljesítményre és az egészségre
  • Sérülés utáni lábadozáshoz is kiváló
  • A PowerDot Uno Gen 2 készülék edzés előtti bemelegítéshez is használható
  • Csökkenti a sérülések kockázatát
  • Androidra és iOS-re elérhető mobilalkalmazások
  • Praktikus rögzítőrendszerrel erősítheted testedre
  • Színe: fekete

Növeld teljesítményedet

A masszázskészülék használata nagyon egyszerű. Csupán a két elektródát is tartalmazó készülékre és egy okostelefonra lesz szükséged. A praktikus rögzítőrendszer segítségével a készüléket könnyedén testedhez erősítheted, így edzés előtt akadálytalanul nyújthatsz. Az elektródák csatlakoztatása után a masszázs még könnyebb. Töltsd le okos eszközödre az Androidra és iOS-re is elérhető mobilalkalmazást, így valamennyi információt könnyedén áttekinthetsz. A PowerDot Uno Gen 2 hatékonyan lazítja el izmaidat, ezáltal teljesítményed is nő.


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerDot Duo Gen 2, black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerDot Duo Gen 2, black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerDot Duo Gen 2, black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerDot Duo Gen 2, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerDot Duo Gen 2, schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ