Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Rapture RESPAWN GLOW XL fekete

Termékkatalógus
Rapture RESPAWN GLOW XL fekete
4,6 78 értékelés
Egérpad - XL méret, RGB háttérvilágítás (14 üzemmód), 2 szintű háttérvilágítás fényerő, vezérlőpanel USB-C csatlakozóval és gombokkal a háttérvilágítás kikapcsolásához és módváltásához, csúszásmentes alsó réteg, anyaga textil (poliészter) és gumi, fonott kábel, kábel hossza 1,8 m, méretei 900 × 300 × 4 mm
Kód:  RPTMP001a Termékszám:  RPT-MPXL90NBB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rapture RESPAWN GLOW XL fekete

A RAPTURE RESPAWN GLOW XL GAMER EGÉRPAD14 háttérvilágítási móddal!

Hangold tökéletesre a gamer szettedet. A saját, Rapture márkájú RESPAWN GLOW XL egérpad (billentyűzet alá is) elegánsan megvilágított szegélyeivel első pillantásra felkelti a figyelmedet, és a legigényesebb felhasználókat is kielégíti. Az RGB háttérvilágítás 14 előre beállított módjának köszönhetően az egérpadot színben összehangolhatod a többi gamer kiegészítővel. Emellett az egérpad átlagon felüli méretekkel rendelkezik,és egyáltalán nem korlátozza az egér mozgatását. A RESPAWN GLOW XL nagyszerű kiegészítő, főleg a saját, Rapture márkájú gamer egerekhez és billentyűzetekhez.

Rapture RESPAWN GLOW XL
Rapture RESPAWN GLOW XL

MŰSZAKI ADATOK

Rapture RESPAWN GLOW XL

900 × 300 × 4 mm

MÉRETEK

640 g

TÖMEG

csúszásgátló

ALSÓ OLDAL

14 mód

rgb HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

USB-C > USB-A

VEZETÉK






AMIVEL A RAPTURE RESPAWN GLOW XL GAMER EGÉRPAD MEGLEP

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Rapture RESPAWN GLOW XL

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KIALAKÍTÁSCsúszásgátló alap

A RESPAWN GLOW XL egérpad tartós, és főleg csúszásgátló, gumiból készült alsó oldallal rendelkezik, így az egérpad nem "vándorol" az asztalon, még a legkeményebb csatákban sem. A felső oldal pedig finom szerkezetű és alacsony súrlódású poliészterből készült, amely nemcsak gyors és pontos mozgást biztosít az egérnek, hanem tartós színeket és nagy kopásállóságot is garantál. Az egérpad szegélye varrott, ezért nem rojtosodik.Ráadásul a gumi és a szövet kombinációja kényelmet nyújt a csuklódnak.

RGB HÁTTÉRVILÁGÍTÁSEngedd a színeket beszélni helyetted

A Rapture RESPAWN GLOW XL gamer egérpad RGB háttérvilágítással rendelkezik, amelye fényesebb, mint a hagyományos egérpadok, és a diódák nagyobb fényerejének köszönhetően az egérpad teljes szegélyén állandó. Az RGB háttérvilágítás egyszerűen szabályozható, és 14 színkombináció, valamint két fényerőszint közül választhatsz – teljes fényerő mellett az alátét remekül kiemelkedik a többi gamer kiegészítő közül, a tompított fényerő módot az esti órákban fogod értékelni, amikor nem akarod, hogy a háttérvilágítás túlzottan elvakítson. Az összes beállítást a vezérlőpanel gombjaival hajthatod végre. Az első gomb a világítás bekapcsolására / kikapcsolására szolgál, a másikkal a világítási módot és a fényerőt állíthatod be. A tápellátást USB kábel biztosítja, amelyet a számítógéphez vagy a laptophoz kell csatlakoztatni.

Rapture RESPAWN GLOW XL
Rapture RESPAWN GLOW XL

STÍLUSOS MEGJELENÉSNemcsak játékra remek

A diszkrét logóval ellátott elegáns kialakításnak köszönhetően a Rapture egérpad nemcsak a gamer asztalra alkalmas, de az irodában sem hoz szégyent rád. A Rapture RESPAWN GLOW XL egérpadot egyszerűen fel lehet tekerni, hogy a gamer rendezvényre vezető úton a lehető legkisebb helyet foglalja el. Biztosan értékelni fogod, hogy ha az egérpad bepiszkolódik, egyszerűen meg lehet tisztítani – elég finoman megtörölni egy nedves kendővel.


Paraméterek

Anyag
Gumi, Poliészter Kész!
További tulajdonságok
Háttérvilágítás, Csúszásgátló alap Kész!
Szélesség
90 cm Kész!
Magasság
0,4 cm Kész!
Mélység
30 cm Kész!

Méret & súly

Szélesség
90 cm Kész!
Magasság
0,4 cm Kész!
Mélység
30 cm Kész!
Tömeg
640 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus

Felhasználási mód
Gamer Kész!
Méret
XL Kész!

Tulajdonságok

Anyag
Gumi, Poliészter Kész!
További tulajdonságok
Háttérvilágítás, Csúszásgátló alap Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rapture RESPAWN GLOW XL fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapture RESPAWN GLOW XL černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rapture RESPAWN GLOW XL čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapture RESPAWN GLOW XL schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapture RESPAWN GLOW XL schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ