Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rommelsbacher DA 750

Termékkatalógus
Rommelsbacher DA 750
5 3 értékelés
Aszalógép - 4 lemez, lemezek átmérője: 34,5 cm, kézi vezérlés, hőmérséklet szabályozás, időzítő és automatikus kikapcsolás, 46 dB zajszint, 700 W teljesítmény
Kód:  ROMSO001 Termékszám:  DA_750

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rommelsbacher DA 750

Szeretnél egészséges és ízletes nyári gyümölcsöket fogyasztani az őszi-téli hónapokban is? Ez nem jelenthet problémát. Csak használd ki a kiváló minőségű gyümölcs szárító a Rommelsbacher szolgáltatásait, ami megőriz egy kicsit a nyári gyümölcsök zamatából a hosszú téli estékre. Ahelyett, hogy a készülék kizárólag gyümölcsöt szárítana, ez az aszaló képes zöldségeket, gombákat, gyógynövényeket, húsokat vagy halakat is elkészíteni. Mindent tökéletes minőségben tart.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű hazai élelmiszer-szárító
  • Szabályozott teljesítmény: 250 W / 500 W / 750 W
  • Négy szárítási felület
  • Az aszalt élelmiszer megőrzi ízét és aromáját
  • Időzítő akér 12 órával késleltethető
  • Egyszerű kezelhetőség

Egészséges és ízletes

A csomag tartalmaz négy műanyag tálcát, amelynek átmérőjük 345 mm. Ez az aszaló készülék beállítható teljesítménnyel rendelkezik és ezt három lépésben végezheted el. Gyümölcs szárítók nagyon népszerűek a nyers élelmiszerek rajongói számára, mert az étel megőrzi a tápanyagokat és mindez forralás, sütés vagy főzés során elpusztul. Természetesen értékelheted a 12 órás késleltető időzítő funkciót.

Szárító eljárás folyamata alatt a készülék levegőt használ a gyümölcsök dehidrálásához. Ez a folyamat megőrzi az ételek ízét, a textúráját és az illatát.

Méretek:
37,0 × 37,0 × 36,0 cm

Tömeg:
3,5 kg

Átmérő:
34,5 cm

Vezeték hossza:
1,7 m

 

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Aszalógép alakja
Kerek Kész!
Vezérlés típusa
Kézi Kész!
Maximális zajszint
46 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
a felső részben Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Kerek Kész!
Vezérlés típusa
Kézi Kész!
Maximális zajszint
46 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
a felső részben Kész!
Teljesítményfelvétel
700 W Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás Kész!

Lemezek

Mennyiség
4 db Kész!
Lemez átmérője
34,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Rommelsbacher DA750 aszaló magyar nyelvű használati utasítását véletlenül eldobtam, a programfüzettel együtt. Nem tudna nekem valaki átküldeni emailben egyet? Magyar nyelven? Köszönöm szépen a segítséget.

Kérdések és válaszok: Rommelsbacher DA 750
Kiegészítők: Rommelsbacher DA 750 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rommelsbacher DA 750. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rommelsbacher DA 750. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rommelsbacher DA 750. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rommelsbacher DA 750.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ