A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Samsung MB

Samsung Galaxy A33 5G fehér

Termékkatalógus
Samsung Galaxy A33 5G fehér
4,7 157 értékelés
Mobiltelefon - 6,4"-es kijelző, 2400 × 1080, AMOLED kijelző, 8 magos Samsung Exynos 1280 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, 48 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,4) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 13 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, hibrid, IP67 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 12 operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HSAMO0233b1 Termékszám:  SM-A336BZWGEUE_HU Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy A33 5G fehér

Eme SAMSUNG Galaxy A33 okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. 4 hátlapi kamera segítségével, ezenkívül remek szórakozást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,4" -es kijelzővel van ellátva, amelyet a nagy telefonok rajongói imádni fognak. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos Samsung Exynos 1280 processzor gondoskodik. 6 GB RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memória lehetővé teszi, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ez a mobiltelefon köszönhetően vízálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP67 szintű védelmi fokozattal látták el. Ez a modern Samsung mobiltelefon 2022 újdonsága.

Mobiltelefon Samsung Galaxy A33 5G fehér Lifestyle
Mobiltelefon Samsung Galaxy A33 5G fehér Oldalnézet

Samsung Galaxy A33 5G fehér mobiltelefon alapvető jellemzői

  • Ezen Samsung okostelefon 6,4" méretű kijelzővel van szerelve
  • A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB RAM-mal látták el
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Vízálló az IP67 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátulján 4 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,4"méretű kijelzővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A fő műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és Samsung One UI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 128 GB integrált tárhely áll rendelkezésre
  • Az integrált memóriát módunkban áll bővíteni Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ennek a remek Samsung telefonnak a kijelzőjét öröm lesz nézni

Felejthetetlen lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás Samsung telefonnal töltünk el, mivel 6,4" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől.

Mobiltelefon Samsung Galaxy A33 5G fehér Oldalnézet
Mobiltelefon Samsung Galaxy A33 5G fehér Képernyő

Fotózz minden fontos eseményen

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a fejlett kamerarendszer négy hátoldali objektívvel. Ez a kiemelkedő Samsung mobiltelefon el van látva 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 5Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera kiválóan megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás képes feltárni az apró struktúrákat, illetve nagyfokú részletességet érhetünk el vele. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles perspektívában mutatja meg a világot. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Ezzel a modern Samsung okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Az optikai képstabilizátor hozzájárul az éles képek készítéséhez. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

Megfelelő akkumulátor-élettartam

Eme Samsung mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a két vagy több napos készenlétet. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 25 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Samsung Galaxy A33 5G fehér Lifestyle
Mobiltelefon Samsung Galaxy A33 5G fehér Hátoldal

Ezen Samsung okostelefon megbízható teljesítményt biztosít

A nagyszerű Samsung okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 12, Samsung One UI felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 6 GB rendszermemóriával rendelkezik, amellyel a háttérben több alkalmazás vagy játék is futhat egyszerre. A fájlok, illetve fotóink és videóink megőrzésére 128 GB belső memória biztosított, amely alkalmas a legigényesebb felhasználók számára is, és így lehetővé teszi a játékok mentését, videók készítését, illetve számos alkalmazás telepítését. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra módunkban áll bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern Samsung mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ennek köszönhetően, a hitelkártya használata nélkül, érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben a mobilunkkal. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológiának köszönhetően, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely nélkül lehetetlen lenne navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon Samsung Galaxy A33 5G fehér Lifestyle
Mobiltelefon Samsung Galaxy A33 5G fehér Lifestyle

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors.

Mindig jól jönnek a praktikus funkciók

Élvezd az élet minden percét a népszerű Samsung mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak csak egyetlen érintés kell a telefon feloldásához. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltőkábel

Méretei:

159,7 × 74 × 8,1 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

186 g

Paraméterek

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Kijelző átmérője
6,4" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,4" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 720p (HD) 120fps, 720p (HD) 480fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Kész!
Processzor típusa
Samsung Exynos 1280 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G68 MC4 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy A33 5G fehér
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ