A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Samsung Galaxy Buds White

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Buds White
4,8 40 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, hangerőszabályzós, hívások fogadása, IPX4 védelem, 13 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+7 óra)
Kód:  SAAW0010a11 Termékszám:  SM-R170NZWAXEZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Buds White

Galaxy Buds, fülhallgató a következő generációnak



Fantasztikus hangzással és funkciókkal

Az AKG és a Samsung technológiai szakértőinek együttműködéséből elsőosztályú eredmény született, amelyre a Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató a tökéletes bizonyíték. A készülék kivételesen tiszta hangzást, ergonomikus formatervezést, érintésvezérlést, Bluetooth 5.0 technológiát és vezeték nélküli töltést kínál – például az új generációs Samsung Galaxy S10 okostelefon vezeték nélküli töltésmegosztásán keresztül. Mi mást várhatnál még egy modern fülhallgatótól?



Kompakt méretek. Maximális szórakozás

A kényelmes és kompakt formatervezés nem csak magánál a fülhallgatónál érzékelhető, hanem a csomagolásánál is. A praktikus töltőtok könnyedén elfér egy igazán kis méretű zsebben. Ha a Samsung Smart Buds-odat az okostelefonodhoz csatlakoztatod, akkor a háttérzajt csökkentő, beépített kettős mikrofontechnológiának köszönhetően egy praktikus handsfree készüléket kapsz.



Légy része a környezetednek

Ha valaki beszélni kezd hozzá vagy éppen jobban érdekel a zenéidnél az, ami körülötted történik, akkor sem kell azonnal kikapcsolnod a zenét vagy kivenned a fülhallgatót a füledből. Csak érintsd meg őket és tarts az ujjadat az érintőpadon. Ennek hatására a hangerő automatikusan addig csökken, amíg el nem veszed az ujjad, majd ismét visszaáll az eredeti hangerő. Vagy egyszerűen csak válts fókuszt, hogy jobban érzékelhesd a körülötted zajló eseményeket. Ám ha mégis kiveszed a füledből, a fülhallgató felismeri azt és megállítja a lejátszást, hogy semmiről se maradj le.



Az edzőteremtől a filmekig

A Samsung Galaxy Buds pehelykönnyű és hosszan tartó viselésre alkalmas anyagokból készült. Ennek köszönhetően a készülék nem csak a munkába tartó úton, hanem a mozgást igénylő tevékenységek esetében is a társaddá válik, amelynek során minden bizonnyal értékelni fogod a fülhallgató izzadság elleni védelmet. És míg az edzések alatt az okosórákkal történő párosításra van szükség, hazatérve a Bluetooth 5.0 segítségével egyszerűen csatlakoztathatod például a tabletedhez, amelyen mostantól kiváló minőségben nézheted a kasszasikereket.



Töltsd fel a telefonodat

A fülhallgató kompakt formatervezéssel rendelkezik és mikroakkumulátorral lett felszerelve, amelynek legnagyobb értékét a mérete adja. Egyetlen töltéssel a Samsung Galaxy Buds 6 órányi zenelejátszást tesz lehetővé. Természetesen a készüléket vezeték nélkül is feltöltheted, például a Samsung Galaxy S10 okostelefonokon megtalálható töltésmegosztás funkción keresztül,


Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
13 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
6 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
7 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Tokban Kész!

Tömeg

Tömeg
5,6 g Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Buds White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Buds White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Buds White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Buds Weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ