30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy Fit e Black

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Fit e Black
4,5 46 értékelés
Okoskarkötő - közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, kalóriaszámláló, alvásfigyelés, kapcsolódás: Bluetooth, gyorsulásmérés, vízállóság: 50 m (5 atm) , operációs rendszer kompatibilitás: Android és iOS
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAAW0010a7 Termékszám:  SM-R375NZKAXEZ Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Fit e Black

A(z) Samsung Galaxy Fit e Black fitnesz karkötőt férfi és női sportolók egyaránt hordhatják. Első pillantásra elvarázsol a(z) fekete szilikon szíjával. A(z) 0,74 hüvelyk átlójú kijelzőn megnézheted az összes fontos információt. A(z) Samsung okoskarkötő probléma nélkül kommunikál a(z) Android és iOS operációs rendszerrel, mégpedig Bluetooth interfész segítségével. A közvetlen pulzusmérő egy lényeges segédeszköz az aerob és anaerob zóna meghatározásához és az effektívebb zsírégetéshez. A(z) Samsung Galaxy Fit e Black okoskarkötőt úgy alkották meg, hogy viselni lehessen zuhanyozás alatt vagy kézmosáskor, viszont búvárkodás vagy úszás esetében le kell venni. Az akkumulátor állapotjelzője természetesen magától értetődő.

A(z) Samsung Galaxy Fit e Black okoskarkötő legfőbb jellemzői

  • Pulzusszám mérése közvetlenül a csuklón
  • Vízállóság: 50 m (5 ATM)
  • A hét napja funkció
  • A(z) Samsung által tervezett okoskarkötő felszereltségéből a(z) gyorsulásmérő szenzor sem hiányzik
  • A(z) Samsung Galaxy Fit e Black fitnesz karkötőt a következő funkciókkal is ellátták: értesítés mobilról, rezgés és akkumulátor állapota
  • A(z) okoskarkötő olyan sportfunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) pulzusmérés, alvásfigyelés , lépésszámláló és kalóriaszámítás
  • Kompatibilis a(z) Android és iOS rendszeren futó okoseszközökkel

A(z) Samsung Galaxy Fit e Black segít elérni az álmaid alakját

A(z) Samsung Galaxy Fit e Black okoskarkötő lenyűgöz az intelligens funkcióival. A praktikus emlékeztetőknek köszönhetően sohasem maradsz le semmiről. Ez a fitness karkötő vibrációval is figyelmeztet a fontos információkra.

A(z) Samsung Galaxy Fit e Black okoskarkötő mozgásra ösztönöz

A(z) Samsung Galaxy Fit e Black a következő tevékenységek figyelésére szolgál: futás, triatlon, kerékpározás, úszás, fitnesz, síelés, golf, evezés, jachting, séta, jóga, mászás, búvárkodás és túrázás. Például az alvásciklus-figyelő méri a mély alvással töltött időt. Továbbá tanácsot ad, hogyan javíts az alvási ciklusodon és ennélfogva több energiád legyen a nap folyamán. A kalóriaszámítás segít figyelemmel kísérni az optimális táplálékbevitelt. A beépített lépésszámláló egyfolytában méri az aktivitásod és statisztikai adatokkal ösztökél a mozgásra.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
240 óra (10 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
20 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Kalóriaszámítás Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
240 óra (10 nap) Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jónapot vasároltam 1 samsung fit et nagy nehezen feltelepítettem a telefonomra összesen 5 napog élveztem a használatát. Mikor masodszor töltöttem a fit et a telefonomom kikapcsoltam a bluetoutht. Azóta nem tudom újra össze kapcsolni a 2 eszközt. A pánt nam kapcsolódik a telefonhoz. Mindent letöröltem a telefonról de sajnos semmit nem ért. Újra telepítettem vola de a bluetouth nem találja a fit e pántot. Mit csináljak?

Udvozletem, Milyen kozel kell lennie az oranak a telefonhoz (Samsung A51), hogy a hivast / uzenetet kijelezze? Koszonom valaszukat.

Kérdések és válaszok: Samsung Galaxy Fit e Black
Kiegészítők: Samsung Galaxy Fit e Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Fit e Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Fit e Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Fit e Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Fit e Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ