30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Samsung PowerBot VR20R7250WC

Termékkatalógus
Samsung PowerBot VR20R7250WC
3,0 2 értékelés
Robotporszívó - szőnyegre, állatszőrhöz, bármilyen típusú padlóhoz és kemény padlófelületek, automata feltöltés, kábelösszegubancolódás elleni funkció, takarítás folytatása lemerülés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, több szobát kiporszívóz és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,3 l-es portartály, 0 oldalkefe, töltési idő: 2,67 óra, DC motor, vezérlés: távirányító, takarítás módja: kefék és programok, Li-ion akkumulátor, működési idő: 90 perc, microszűrő, 78 dB zajszint, mobilalkalmazás, távirányító és habszűrő, fekete színű - 2 az 1-ben, 150 perc akkumulátor-üzemidő, SMART giroszkópos navigáció feltérképező funkcióval, háromfokozatú szűrés + HEPA szűrő, hajgubancolódásnak ellenálló széles középső turbókefe oldalsó keferendszerrel, Li-ion akkumulátor, 150 perc üzemidő, WiFi, mobilalkalmazás, inverteres motor, magassága 85 mm
Kód:  SAMVR086 Termékszám:  VR20R7250WC/GE Gyártó honlapja:

Samsung PowerBot VR20R7250WC

A(z) Samsung PowerBot VR20R7250WC robotporszívó maximálisan megkönnyíti a padlófelületek tisztítását. Ez a konkrét modell szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz ajánlott. Az üzemidő akár 90 perc egy feltöltéssel a Li-ion akkumulátornak köszönhetően. Amellett, saját maga megfigyeli aktuális töltöttségi állapotát és ha itt az ideje automatikusan visszatér a töltőállomásra. A töltési idő 2,67 óra. A pormentes levegőt a(z) mikroszűrő biztosítja, amely nem veri fel a port. Portartályának max. térfogata 0,3 l, tehát nem jelent problémát számára a kisebb szobák porszívózása sem. Kimondottan a következő típusú padlóhoz tervezték: minden padlótípushoz, szőnyegre, kemény padlóra, linóleumra, fapadlóra és hajópadlóhoz.

A(z) Samsung PowerBot VR20R7250WC robotporszívó legfontosabb jellemzői

  • Az alábbi típusú padlóhoz tervezték: minden padlótípushoz, szőnyegre, kemény padlóra, linóleumra, fapadlóra és hajópadlóhoz
  • Az üzemidő egészen 90 perc egy feltöltéssel
  • Töltési ideje 2,67 óra
  • Vezérlés mobilba telepített alkalmazással
  • Saját maga kiértékeli töltöttségét és szükség esetén automatikusan visszaindul a töltőállomásra
  • A tiszta levegőt a mikroszűrő garantálja
  • Ez a konkrét modelltípus szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz ajánlott

A(z) Samsung PowerBot VR20R7250WC robotporszívó funkciói

Teljesítménye tökéletesen igazodik a padló típusához és hatékonyan gazdálkodik az energiával. A(z) Samsung PowerBot VR20R7250WC működését zuhanásgátló érzékelők is segítik. Ha véletlenül beakadna valamibe, legyen az kábel vagy szőnyeg, a robotporszívó kiszabadítja magát vagy pedig kikapcsol. A távvezérlő inkább csak szórakoztató elemként funkcionál, amelynek azonban hasznát is veheted, ha szeretnéd az összetörött üveghez irányítani a porszívót.

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Oldalkefék száma
0 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!
Vezérlés típusa
Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
0 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Motor típusa
DC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Kefék
Forgó Kész!
További kiegészítők
Szűrő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
130 W Kész!

Zaj

Zajszint
78 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
34 cm Kész!
Magasság
9,7 cm Kész!
Mélység
34,8 cm Kész!
Tömeg
4,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
78 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
9,7 cm Kész!
Szélesség
34 cm Kész!
Mélység
34,8 cm Kész!
Súly
4,3 kg Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung PowerBot VR20R7250WC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung PowerBot VR20R7250WC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung PowerBot VR20R7250WC.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ