A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Sony HDR-CX240EB fekete

Termékkatalógus
Sony HDR-CX240EB fekete
4,2 22 értékelés
Digitális videókamera - családi, CMOS érzékelő, érzékelő felbontása 2,51 Mpx, 27× optikai ZOOM, 2,7" kijelző, digitális képstabilizátor, max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080), sztereó videó hangbeállítás, micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Memory Stick Micro memóriakártyával kompatibilis, max. SD kártya méret 256 GB, támogatott formátumok H.264, MP4 és MPEG, felvétel max. hossza 130 perc, HDMI és micro HDMI kimenet, USB kábel, használati útmutató és töltőkábel/adapter a csomagban, tápellátás típusa akkumulátor, akkumulátor kapacitása 1240 mAh (2,17 óra felvétel)
90 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OT116b97 Termékszám:  HDRCX240EB.CEN Gyártó honlapja:
Sony HDR-CX240EB fekete 90 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Sony HDR-CX240EB fekete

Könnyű, kompakt és egyszerűen hordozható digitális kamera Full HD videó rögzítésére. A kiváló minőséget az Exmor R érzékelő biztosítja kedvezőtlen fénykörülmények mellett is. Zajcsökkentett, mindig tiszta felvételek. A magas teljesítményű BIONZ processzorral karöltve kiváló eredményt érhetsz el homályban és szürkületkor egyaránt. A Zeiss optikával ellátott objektív 27-szeres zoommal közelebb visz a történésekhez, így a kép minőségének csökkenése nélkül nézheted vissza a felvételeket. A széles látószögnek köszönhetően pedig semmi nem lóg ki a felvételekből.


Briliáns videofelvételek Full HD formátumban, amelyek mindig élesek és részletgazdagok lesznek. Az aktív Optical StadyShot optikai képstabilizáció tökéletesített rendszert biztosít felvételeinek közelítés vagy séta közben. Már nem lesz probléma a stabil felvételek készítése állvány nélkül. Az ergonomikus kialakításnak és az új típusú fogantyúnak köszönhetően a felvételek készítése még kényelmesebb lesz.

Minden áttekinthető a magas minőségű 2,7"-os képernyő átmérőjű kijelzőn, amely kiváló kontraszttal és széles látószöggel rendelkezik. Továbbá a kijelzőnek köszönhetően könnyedén hozzáférhetsz az egyes funkciókhoz és a beállítások szerkesztéséhez. Felvételeidet memóriakártyára mentheted, így mindig elegendő tárhely áll majd rendelkezésre a hosszabb kirándulások során.

Paraméterek

Összehasonlít

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus és működés

Típus
Családi Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Arcfelismerés, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI, micro HDMI Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 240 mAh Kész!
Akkumulátor megjelölése
Sony NP-BX1 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
2,17 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
190 g Kész!
Szélesség
5,4 cm Kész!
Magasság
5,95 cm Kész!
Mélység
12,8 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A TERMÉKNEK MENNYI A BELSÖ TÁRHELYE?

Használható webkameraként?

Milyen állványok jók hozzá? Honnan tudom melyikek jók

21:9 vagy 16: 9 a felvétel szélessége?

Kérdések és válaszok: Sony HDR-CX240EB fekete
Kiegészítők: Sony HDR-CX240EB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HDR-CX240E černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HDR-CX240E čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HDR-CX240EB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HDR-CX240EB schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ