A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Sony HT-X8500

Termékkatalógus
Sony HT-X8500
4,4 25 értékelés
SoundBar - 2.1, 320 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, ARC, Dolby Atmos
Kód:  GS578d12 Termékszám:  HTX8500.CEL Gyártó honlapja:

Sony HT-X8500

Ajánlott ehhez a modellhez

Sony HT-X8500 soundbar Dolby Atmos és DTS: X hangminőséggel

A Sony HT-X8500 egy 2.1 csatornás soundbar beépített kettős mélynyomóval, amely akár 320 W teljesítményt is kínál. A soundbar számos praktikus funkcióval rendelkezik, mint például függőleges térhatású engine, amely akár egy keskeny sounbarból is képes csúcskategóriás Dolby Atmos és DTS: X hangminőséget előállítani. Ezért képes könnyedén szimulálni a 7.1.2 surround hangzást, amely gazdag és teljes hangzással tölti meg a szobát. Csak egyetlen gombnyomás a távirányítón, és máris élvezheted azt a hangzást, amelyről eddig csak álmodtál!

A Sony HT-X8500 Bluetooth soundbar legfontosabb jellemzői

Kimeneti összteljesítmény 320 W

S-Master digitális háromcsatornás erősítő

Dolby Atmos és DTS:X

HDR (beleértve a Dolby Visiont és a HLG-t)

Vertical Surround Engine (Dolby Speaker Virtual / DTS Virtual: X)

S-Force PRO virtuális térhatású hangzás

5 hangmód

Bravia Sync

Soundbar beépített mélynyomóval

Szeretnél egy filmet vagy sorozatot olyan hangzásvilággal élvezni, amelyet általában csak a moziban tapasztalsz? Ebben az esetben szerezz be egy tisztességes Sony soundbart! Háromdimenziós térhatású hangzást produkál a beépített mélynyomónak, valamint a Dolby Atmos és DTS:X technológiáknak köszönhetően. A Vertical Surround Engine technológia egyetlen soundbarból is teljes hangzást biztosít, amely minden oldalról szól, akárcsak egy moziban. Fekete színű, elegáns kialakítása tökéletesen illeszkedik bármelyik nappaliba.

Csúcskategóriás audio


Mély basszus

A Sony HT-X8500 soundbar két nagy teljesítményű mélysugárzónak ad otthont a középpontjában, amelyek tökéletes basszushangzást produkálnak a lakótér minimális zavarása mellett.

Streameld kedvenc dalaidat

Párosítsd a HT-X8500 soundbart az okostelefonoddal vagy tableteddel Bluetooth®-on keresztül, hogy lejátszhasd az összes albumodat és lejátszási listádat.

Könnyű integráció az otthonodba

A HT-X8500 soundbar elegáns fekete formatervezése és kis méretei miatt remekül mutat a nappaliban a tévé mellett. A számos portnak köszönhetően nemcsak a tévét, hanem a játékkonzolt, a set-top boxot és a Blu-ray-t is csatlakoztathatod a soundbarhoz.

4K HDR minőség

A 18 Gbps sebességű 4K HDR jelátvitel és a HDCP 2.2/HDCP 2.3 technológia révén a HT-X8500 képes a legújabb formátumokat kezelni.

Vezeték nélküli kapcsolat

A Bluetooth technológia segítségével csatlakoztathatod a soundbart például egy Sony Bravia tévéhez, és vezeték nélkül játszhatod le a hangot.

HDMI eARC

A HDMI eARC technológiával a legújabb, nagy bitrátájú térhatású hangformátumokat, például a Dolby Atmos®-t és a DTS:X®-et élvezheted a kompatibilis televíziódon.

Üzemmódok


Játékmód a végső teljesítményért

Válaszd ki a távirányítón azt az üzemmódot, amelyik a legjobban megfelel a programodnak. A Játék mód segít a térérzékelés fejlesztésében, a reakciók finomításában és a játékteljesítmény fokozásában.

Zene, akár egy koncerten

Hallgasd kedvenc zenéidet a Zene mód bekapcsolásával teljes részletességében és gazdagságában!

Akció mindenhol a mozi módnak köszönhetően

A hangzás a mögötted lévő térbe is eljut, és belemerülsz az akcióba, így a Mozi módban hallhatod és átélheted a körülötted zajló eseményeket.

Sporteseményekhez készült üzemmód

Élvezd a stadionszerű sporteseményeket a Sport móddal! Nemcsak az összes szurkolót, hanem a kommentátort is hallani fogod.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
2.1 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
320 W Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
89 cm Kész!
Mélység
9,6 cm Kész!
Magasság
6,4 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
3,1 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-X8500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-X8500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-X8500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-X8500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-X8500.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ