AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sony MDR-RF811RK

Termékkatalógus
Sony MDR-RF811RK
4,3 25 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, rációfrekvenciás kapcsolat, számok közötti váltás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró, 28 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  RO972j2 Termékszám:  MDRRF811RK.EU8 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony MDR-RF811RK

 

Egyedülálló élmény HiFi minőségben

Élvezze az egyedülálló audio élményt az exklúzív vezeték nélküli MDR-RF811RK Sony fejhallgatóval. Tökéletes hangélményt nyújt zenehallgatáshoz, filmnézéshez vagy játékokhoz.

A fejhallgató 40mm-es Neodymium hangszórókkal van felszerelve.

Egyetlen feltöltéssel akár 13 órán át hallgathat HiFi minőségű zenét.

A hang 20 Hz és 20KHz között van renderelve

Szabad mozgás

Vezeték nélküli kommunikáció az audio eszközeivel extrém, akár 100m-es távolság. Bármilyen eszköz csatlakoztatható a 3.5mm-es klasszikus jack csatlakozón keresztül. A fejhallgató újratölthető akkumulátorral is használható, ami a csomagban megtalálható, vagy esetleg AAA-s elemmel is.. Miután sokan hallgatta kedvenc zenéit, egyszerűen csatlakoztassa egy hálózati áramforráshoz és már tölt is.

Kényelmes

Az illeszkedés, hála a puha fülpárnáknak kényelmes és hosszú használat után sem nyomja a fület. A mégnagyobb kényelem érdekében fel van szerelve egy széles fejpánttal, mely állítható méretű.

 

 

 

 

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
Nem Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
Nem Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Számok közötti váltás, Hangerőszabályzás Kész!
További tulajdonságok
Cserélhető fülpárnák Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
28 óra Kész!

Tömeg

Tömeg
270 g Kész!

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma
2 (stereo) Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Forgalmazó! A megvásárolt Sony MDR RF 811RK fejhallgatót sajnos nem tudom használni a Samsung LCD 50 col UHD HDS Smart TV-vel. A fejhallgatót az éjszaka folyamán feltöltöttem, ha a hifi készülékembe csatlakoztatom a fejhallgatót akkor működik. A jeladót nem tudom csatlakoztatni a Tv-hez, nem tudom, hogy kell-e csatlakoztatni. Elsősorban a Tv-hez vettem, de sajnos nem tudom használni. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel Szemereki Adrienne

A megnevezett fejhallgatót lehet e TV-hez használni? A TV nem smart TV. Köszönöm.

Kérdések és válaszok: Sony MDR-RF811RK
Kiegészítők: Sony MDR-RF811RK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MDR-RF811RK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MDR-RF811RK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MDR-RF811RK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MDR-RF811RK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ