Shop roku Shop roku

Sony MHC-V82D

Termékkatalógus
Sony MHC-V82D
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth NFC, kijelző,
Kód:  GS580d5j2 Termékszám:  MHCV82D.CEL Gyártó honlapja:

Sony MHC-V82D

MHC-V82D HANGRENDSZER

Nagy teljesítményű SONY hangrendszer Bluetooth technológiával

Teremtsd meg a buli hangulatát

Ez a nagy teljesítményű MHC-V82D hangrendszer kisebb és nagyobb otthoni összejövetelekhez egyaránt ideális választás. Nem mindennapi kialakításának köszönhetően a készletet ráadásul bárhová magaddal viheted majd. A lenyűgöző, úgynevezett 360 fokos technológiának és fényeknek hála képes leszel egy fesztivál hangulatát varázsolni a lakásodba.

Mit tud az MHC-V82D modell?

Sony MHC-V82D

Lenyűgöző streamelés Bluetooth és NFC segítségével

Az NFC technológiával a Bluetooth streamelés mindössze egyetlen gombnyomás.

Sony MHC-V82D

Vidd magaddal!

A beépített kerekeknek és fogantyúknak köszönhetően az MHC-V82D mozgatható.

Sony MHC-V82D

Különleges TAIKO üzemmód

Dobolj a kedvenc számaid alá. Ha aktiválod a Taiko Game üzemmódot, akkor versenghettek is egymással.

Kristálytiszta, 360 fokos hangzás

Próbáld ki te is a térhatású hangzást, amely betölti az egész táncparkettet. Négy tweeter és két darab kúpos hangszóróval, illetve egy mélynyomóval is rendelkezik. A készülék különleges felépítésének köszönhetően a hangok minden irányban tökéletesek lesznek.

Térhatású világítással

A négy darab, páratlan minőségű fényforrással a SONY egy tökéletes szisztémát hozott létre. Nem számít, hogy milyen szögből nézed, a SONY MHC-V82D mindent megvilágít.

Taiko és Taiko Game üzemmód

A Taiko üzemmód elindításához elég lesz megérintened a hangrendszer felső részét. Bongó, dzsembe és szurdó opciókkal. Válaszd ki a kedvencedet és már kezdődhet is a dobolás. Az úgynevezett Taiko Game üzemmód aktiválásával pontszámokat gyűjtve versenyezhetsz a barátaiddal.

Legyél az éjszaka királya

Az MHC-V82D mini hangrendszert két mikrofon bemenettel szerelték fel, ami különösen karaokézáshoz jön majd jól. Ezek mellett természetesen különféle hangszereket is csatlakoztathatunk a készülékhez.

Egy modern DJ

A hangrendszer vezérlése ráadásul vezeték nélküli technológiával is lehetséges. Ha azt gondolod, hogy ennél különlegesebb már nem is lehet, akkor bizony tévedsz. A készülék felső részén található gombok és a kifinomult érintőpanel mellett ugyanis a modell a gesztusokra is képes reagálni. Így semmi sem akadályoz majd abban, hogy te legyél a buli középpontja. Nem beszélve arról, hogy a készülék egy olyan strapabíró anyagból készült, amely ellenáll a vízcseppeknek és a pornak.

Távvezérlés egy okostelefon segítségével

A Sony Media Center alkalmazásnak köszönhetően a rendszer kényelmesen, a távolból is irányítható. A Fiestable applikáció pedig lehetővé teszi, hogy anélkül irányítsuk a készülék világítását, illetve a DJ és a karaoke üzemmódok aktiválását, hogy közel mennénk hozzá. Ezek az alkalmazások támogatják az úgynevezett gesztusvezérlést is. Így a legtöbb utasításhoz elég lesz a kezedet mozgatnod.

Csatlakoztass még több hangszórót

Újabb hangszórók csatlakoztatásával még nagyobb teljesítményt élvezhetünk. Mindezt ráadásul Bluetooth kapcsolaton keresztül. Akár 50 kompatibilis otthoni hangrendszerrel és szinkronizált zenével, illetve fényekkel.

Foci meccsekhez is tökéletes

Mindennek a tetejébe a SONY MHC-V82D modelljét egy különleges futball opcióval is ellátták. Kiemeli a kommentátor és az éljenző rajongók hangját.

Számos csatlakozási lehetőséggel



Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
CD Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
CD Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!

Jellemzők és funkciók

Vezérlés
Kijelző Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
26 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Party Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hogyan lehet részletre??

Kérdések és válaszok: Sony MHC-V82D
Kiegészítők: Sony MHC-V82D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-V82D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MHC-V82D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-V82D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-V82D.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ