Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Tesla Smart Air Purifier Mini

Termékkatalógus
Tesla Smart Air Purifier Mini
4,1 19 értékelés
Légtisztító - 120 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 14 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 55 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: távirányító, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 31 × 24,3 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
29 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TESCV013 Termékszám:  TSL-AC-AP1207
Tesla Smart Air Purifier Mini 29 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Tesla Smart Air Purifier Mini

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Mini ...

A népszerű Tesla Smart légtisztító üde levegőt hoz létre a gyermekek és a légzési nehézségekkel küzdők részére. Ez a fantasztikus, hordozható eszköz abszolút jól illik a max. 14 m2 nagyságú helyiségekbe. A légtisztítási hatékonyságáról a légtisztító teljesítmény tanúskodik – ez a légtisztító akár 120 m3/óra sebességre is képes. A levegőt első lépésben megszűri minden nagyobb szennyeződéstől az alumínium előszűrő segítségével. A katalitikus szűrő tökéletes az olyan ártalmas anyagok eltávolítására, mint a benzol, a formaldehid vagy az ammónia. A népszerű Tesla Smart levegőtisztító kulcsfontosságú eleme a HEPA filter, amely könnyen felfogja a baktériumok és allergének mintegy 100%-át. A kellemetlen szagok eltüntetéséhez a szénszűrő a lehető legjobb választás. Befejezésül a készülék negatív ionokkal tölti meg a levegőt, ami nem csak a fizikai, de a szellemi állapotra is jó hatással van. Mérete: 24,3 × 31 × 24,3 cm.

Tesla Smart Air Purifier Mini légtisztító legfőbb jellemzői

  • A neves Tesla Smart légtisztító 14 m2 helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA filter felfogja a finom porszemcsék, a baktériumok és az allergének 99%-át
  • A szén szűrő kiszűri a levegőből a különböző füstöket, gőzöket, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a kellemetlen szagokat
  • Az előszűrővel megtisztítja a levegőt a nagyobb szennyeződésektől
  • A katalitikus szűrő eltávolítja a levegőből a toxikus anyagokat
  • A készülék teljesítménye: 120 m3/óra
  • Tesla Smart levegőtisztítójának méretei: 24,3 × 31 × 24,3 cm
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Mini Jellemzők/technológia
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Mini Hátoldal

Tesla Smart Air Purifier Mini légtisztító előnyei

A nagyszerű Tesla Smart légtisztító mindig megvizsgálja, hogy milyen a levegő aktuális állapota és annak alapján mérlegeli, hogy kell-e javítani rajta. Ez a csodás légtisztító időzítéssel is képes működni, amelynek segítségével igényeid alapján válaszhatod meg a működési időt. A közismert Tesla Smart légtisztítót csendes éjszakai módra is át lehet kapcsolni, ha relaxálni szeretnénk egy hosszú nap után. Azon felül automata üzemmódban is működtethető, vagyis a készülék a levegő minőségének analizálása alapján testre szabja a teljesítményt. A különböző funkciók használata a praktikus távirányítóval , sőt mobil applikációval is lehetséges. A termék további hasznos kiegészítői közé tartozik az érintőképernyő, amely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést. Emellett, gyermekzárral is dicsekedhet, ami kifejezetten praktikus, ha gyermekeidben túl nagy a felfedezővágy. A nagyszerű Tesla Smart légtisztító hatalmas pozitívuma a Wi-Fi technológia. Valamint, ötvözi a vonzó, kompakt kialakítást és a modern kezelhetőséget.

Paraméterek

Összehasonlít

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
30 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
120 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
14 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Katalitikus, UV sugárzás, Részecskeszűrő, TiO2 Kész!

Méret & súly

Szélesség
24,3 cm Kész!
Mélység
24,3 cm Kész!
Magasság
31 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mennyi a szűrő élettartama? Csere esetén honnan lehet beszerezni?

Milyen filter való a termékhez? Hol tudom beszerezni?

Kérdések és válaszok: Tesla Smart Air Purifier Mini
Kiegészítők: Tesla Smart Air Purifier Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tesla Smart Air Purifier Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tesla Smart Air Purifier Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tesla Smart Air Purifier Mini.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ