Shop roku Shop roku

Wodaplug EOC1121R4WL - Slave

Termékkatalógus
Wodaplug EOC1121R4WL - Slave
Adapter - koaxiális kábellel történő adatátvitelhez, akár 600Mbps, 4x LAN, 2x F csatlakozóval (bemenet + TV kimenet), WiFi 11b/g/n, WEB menedzsment
Kód:  PW200c Termékszám:  EOC1121R4WL-R Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wodaplug EOC1121R4WL - Slave

Egyszerű eszköz az épületnek az internethez koaxiális elosztással történő csatlakoztatásához.Használja ki a meglévő koaxiális terjesztéseket a gyors eloszlás érdekébenEthernetkapcsolatok a helyszínen - mind a hazai, mind a kereskedelmi, mint irodák, szállodák, gyárak és még sok más. Egyetlen koaxiális vonal elegendő a TV (műholdas és kábeles) egyidejű átviteléhez adatjel mellett. Természetesen ez az előnyaz új kábelezés költségeinek megtakarítása, a 700-1500 m-es (700-1500 m) széles választék, valamint a nagysebességű (akár 600 Mbps , 300 Mbps MAC réteg), és végül, de nem utolsósorban a kábelek megbízhatósága mentesség formájában .

Főbb jellemzők

  • A meglévő koaxiális kábelezés az adatátvitelhez
  • A kábelezés nagy zavarvédettséggel rendelkezik
  • Csatlakozhat távoli helyekhez is
  • Sebesség alkalmas videó, hang, adatok...
  • Vezeték nélküli és vezetékes LAN kapcsolat
  • Szolga egység

Egyszerű beállítás

Ebben a koaxiális hálózatban egy kontrolling (ún. Master) egység, amely webes felügyeletet és slave egységeket (Slave) fut saját IP-címe nélkül. A mesteregységet kapcsolóhoz vagy útválasztóhoz csatlakoztatja, és az adatokat az összes Slave meghajtó számára elérhetővé teszi. Az egyik mester akár 256 szolga egységet (128 koaxiális vonalat) képes kiszolgálni csillag vagy fa hálózat struktúrájában. A mester biztosítja az Ethernet adatokat koaxiális eloszlással, így az illetéktelen nem férhet hozzá. Ez a modell a kapott adatokat Wi-Fi-n keresztül terjesztheti, ami extra pénzt takarít meg a LAN kábelezés telepítéséhez.

Paraméterek

Típus
Desktop (asztali) Kész!
RJ-45
4 db Kész!
10/100Base-T
4 Kész!

Típus és funkció

Típus
Desktop (asztali) Kész!

Portok

RJ-45
4 db Kész!
10/100Base-T
4 Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wodaplug EOC1121R4WL - Slave Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wodaplug EOC1121R4WL-R - Slave. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wodaplug EOC1121R4WL - Slave.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ