Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HAWKINS & BRIMBLE Szett - Borotvakrém + Borotvabalzsam

Termékkatalógus
HAWKINS & BRIMBLE Szett - Borotvakrém + Borotvabalzsam
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: borotvakrém + borotvabalzsam
Kód:  VBAL771 Termékszám:  5060495672804
HAWKINS & BRIMBLE Szett - Borotvakrém + Borotvabalzsam Megszűnt

HAWKINS & BRIMBLE Szett - Borotvakrém + Borotvabalzsam

Adj tökéletes ajándékot egy olyan férfinak, akinek fontos a megjelenése! HAWKINS & A BRIMBLE Set borotvakrém és borotválkozás utáni balzsam eredeti ajándékcsomag, amely ideális figyelmet jelent minden úriember számára. A termékeket elegáns, vörös-fekete kivitelű konzervdobozban, a márka logójával tárolják. Próbáld ki a brit k Hawkins & Brimble kozmetikumokat természetes összetevőkkel, finom mandula és kakaó illattal!

A HAWKINS & BRIMBLE borotvakrém + borotválkozó balzsam szett főbb jellemzői

  • Eredeti ajándék szett férfiaknak a brit HAWKINS & BRIMBLE márkától
  • Borotválkozó krémet és borotválkozás utáni balzsamot tartalmaz
  • A tökéletes borotválkozásért és hidratált bőrért
  • Kozmetikumok, amelyeket nem teszteltek állatokon
  • A termékek nem tartalmaznak parabéneket, SLS-t és SLES-t
  • HAWKINS & BRIMBLE Set borotvakrém + borotválkozó balzsam elegáns dobozban található

HAWKINS & BRIMBLE borotválkozó krém

A HAWKINS & BRIMBLE borotválkozó krém egyedülálló termék a sima borotválkozás érdekében. Tökéletesen hidratálja, puhítja és kisimítja a bőrt. Kellemes mandula- és kakaóillatot hagy a bőrön, amelybe beleszeretsz. Ugyanakkor a borotválkozó krém megpuhítja a szakállat és tökéletesen felkészíti a későbbi borotválkozásra. A klasszikus Hawkins & Brimble borotválkozó kefe ideális a krém felviteléhe, amely a vastag és finom sörtéknek köszönhetően biztosítja a hab eljutását a szakáll gyökereihez. Az arc így védve marad a sérüléstől. Kényeztesd bőröd a napi borotválkozás során, a Hawkins & Brimble borotválkozó krém használatával puhaságot és kényelmet biztosítasz számára.

Hatóanyagok:
Glicerin - hidratálja a bőrt, elősegíti a krém jobb elterjedését, sima és finom állaga könnyen csúszik a bőrön
Nátrium-kokoát - a kókuszolaj és nátrium-hidroxid reakciójával kapott zsírsav-sók keveréke segít emulziót képezni azáltal, hogy csökkenti az emulgeálandó anyagok felületi feszültségét

Használat:
Merítsd a borotválkozó kefét forró vízbe. Megpuhulásához adj hozzá egy kis borotvaszappant, és ecsettel kavargasd vízben 15-20 másodpercig. A felhordás előtt ne szabadulj meg a felesleges víztől az ecsettel - a cél nedvesség hozzáadása a bőrhöz, a szakáll lágyítása és a pórusok gyönyörű megnyitása, ezáltal tökéletesen sima borotválkozás érhető el. Körkörös mozdulatokkal vidd fel.

Összetevők:
qua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sodium Cocoate, Glycerin, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Peg 75 Lanolin, Sodium Chloride, Parfum, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Linalool.

HAWKINS & BRIMBLE borotválkozás utáni balzsam

A HAWKINS  & BRIMBEL borotválkozás utáni balzsam tökéletesen megnyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt, ugyanakkor hidratálja a bőrt és mélyen regenerálódik. A bőr puha, sima és rugalmas marad. Biztosíts bőrödnek tökéletes védelmet a külső káros hatások ellen, a puhaság és a kényelem érzése kísér egész nap!

Hatóanyagok:
Glicerin - hidratálja a bőrt, elősegíti a balzsam jobb elterjedését, sima és finom állaga könnyen csúszik a bőrön
Mandulaolaj - E-vitamint tartalmaz, mivel egy erős antioxidáns aktívan regenerálja, erősíti és megvédi a bőrt a káros külső hatásoktól, a bőr jobban ellenáll a károsodásoknak, a kiszáradásnak és az öregedés jeleinek
Olívaolaj - gyulladáscsökkentő és gyógyító hatású, érzékeny bőrre is alkalmas, mélyen behatol a bőrbe, amelyet megpuhít és kisimít

Használat:
Vidd fel a Hawkins & Brimble borotválkozás utáni balzsamot a bőrre, és gyengéden masszírozd be.

Hozzávalók:
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Prunus Dulcis (Almond) Oil, Peg-20 Stearate, Glyceryl Stearate, Tapioca Starch, Glycerin, Phenoxyethanol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Panthenol (Vitamin B5), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional

Csomag tartalma:
borotvahab
borotválkozás utáni balzsam



Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Típus
Borotválkozáshoz Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Borotválkozáshoz Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWKINS & BRIMBLE Set Krém na holení + Balzám na holení. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAWKINS & BRIMBLE Sada Krém na holenie + Balzam na holenie.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ