ApF HU 30 dnů na vrácení

5.1 házimozi

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

Élvezd a filmnézést otthon, kényelmesen, ugyanolyan hangulatban, mint a moziban, egy kis segítőnek köszönhetően. Az 5.1 házimozi lehetővé teszi, hogy ne csak kedvenc filmjeidhez, hanem kedvenc zenei albumaidhoz is tökéletes hangzást állíthass be. Olvass tovább, és ismerd meg az 5.1 házimozi típusokat.

Tovább

Az 5.1 házimozi egyetlen nappaliból sem hiányozhat

Szereted a sci-fit, a thrillereket és az akciófilmeket, amiktől elakad a lélegzeted, de egy-egy izgalmas jelenet közben hallod a szomszédok zaját vagy az elhaladó autókat? Szerezz be egy luxus 5.1 házimozi típust a nappaliba, hogy ugyanúgy elmerülhess az akcióban és értékelhesd a filmzenét, mint a moziban, ahol szinte alig kapsz levegőt a feszültségtől.

Főleg a popcorn miatt vágysz a moziba? Szerezz be egy saját otthoni popcorn készítő gépet, amellyel percek alatt elkészítheted kedvenc ropogtatnivalódat.

Hogyan csatlakoztassunk egy 5.1 házimozi rendszert?

Az 5.1 házimozi WiFi-n vagy Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható. Az 5.1 házimozi digitális optikai, HDMI, LAN (RJ-45) vagy RCA - Cinch kábelek bemeneteivel is rendelkezik, amelyek segítségével szintén csatlakoztathatod a rendszert a TV-hez vagy számítógéphez.

Az 5.1 házimozi funkciói

Az 5.1-es házimozi nagyszerű funkciókkal rendelkezhet, amelyek megkönnyítik a használatát. Ezek közé a funkciók közé tartozik többek között az áttekinthető kijelző, a hangasszisztens vagy a távirányító, valamint a multiroom vagy ARC.

i

A rendszer típusa

Létezik aktív 5.1-es házimozi, amely önállóan működik, vagy passzív változat, amely az erősítőhöz tartozik. A hangszórók és a mélynyomó lehet vezeték nélküli vagy vezetékes is.

Mennyi helyet kell előkészíteni az otthoni 5.1 házimozi számára?

Egy 5.1 házimozi némi helyet foglal, ezért vásárlás előtt győződj meg róla, hogy van-e hely a készüléknek. A műhold mélysége, szélessége és magassága körülbelül 20 cm. A mélysugárzó méretei körülbelül 20-40 cm körüliek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
Sonos Beam 5.1 Surround set fekete - Házimozi rendszer Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Sonos Beam 5.1 Surround set fekete
Házimozi rendszer Sonos Beam + Sonos SUB 3rd Gen. + 2x Sonos One SL fekete
726 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SON010e
Sonos Beam 5.1 Surround set fehér - Házimozi rendszer Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Sonos Beam 5.1 Surround set fehér
Házimozi rendszer Sonos Beam + Sonos SUB 3rd Gen. + 2x Sonos One SL fehér
726 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SON010f

5.1 házimozi

A 5.1 házimozi kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

5.1 házimozi – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 5.1 házimozi Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább 5.1 házimozi A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 5.1 házimozi A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 5.1 házimozi vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ