ApF HU Visa

Heated Razor by Gillette Labs borotva (TERMÉKISMERTETŐ) – Mintha borbély borotválna?

Termékkatalógus

Cikk

• Szerző: Petr Kazimirski

Biztosan sok férfi szereti azt az érzést, amikor a borbély borotválkozás előtt a frissen felmelegített és gőzölgő törülközőt ráteríti az arcára. A Gillette Labs Heated Razor azonban lehetőséget adott nekem arra, hogy ezt az érzést a saját otthonom kényelmében is megtapasztalhassam, anélkül, hogy el kellett volna mennem a borbélyhoz. Kíváncsi vagy arra, hogy mit tud ez a készülék?

Gillette Labs Heated Razor

Gillette Labs Heated Razor - TARTALOM

 1. A Heated Razor nagyon elegáns megjelenésű
 2. Valóban kellemes a melegség érzése borotválkozás közben?
 3. Mágneses töltőállvány és tartalék fej
 4. Az akkumulátor sokkal hosszabb ideig tart
 5. Ár
 6. Összegzés

A Heated Razor nagyon elegáns megjelenésű

A borotva megjelenését az egyik legkülönlegesebb dolognak tartom. Kiváló példája a minimalista és innovatív formatervezésnek, amely arany részletekkel kiegészített ezüst-fekete színével tökéletesen beleillett a fürdőszobámba, és a luxus érzését keltette.

Gillette Labs Heated Razor Gillette Labs Heated Razor Gillette Labs Heated Razor
Így néz ki a Heated Razor borotva többféle szögből nézve.

A készülék fogása nagyon kellemes, mintha csak a kezemhez tervezték volna. Az elülső és a hátsó rész gumival borított, így nem tud kicsúszni a kezedből még a zuhany alatt sem. Másik nagyszerű tulajdonsága, hogy vízálló, így zuhanyzás közben még a fűtőelem használata sem jelentett problémát. Mindezeket a szempontokat figyelembe véve azt kell mondanom, hogy a Gillette nagyon jó munkát végzett ennek a borotvának a megtervezésében.

Valóban kellemes a melegség érzése borotválkozás közben?

Az elején nagyon szkeptikus voltam ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy a borotválkozás nem lehet túl kellemes, ha a fűtőelemet 50 °C-ra melegítik. Az ellenkezője bizonyult igaznak. Az öt legkorszerűbb és legvékonyabb Gillette penge, a FlexDisc technológia és a fűtőelem kombinációja nagyon jó minőségű és kellemes borotválkozási élményt biztosít. A borotválkozás utáni friss érzéssel valóban nagyon elégedett voltam, és azt mondhatnám, hogy szinte függőséget okoz, mivel alig vártam, hogy újra így borotválkozhassak. A készüléken a hőmérsékletet 43 °C-ra vagy 50 °C-ra lehet állítani. Mindkettőt kipróbáltam, és jobban tetszett a magasabb hőmérséklet, mert úgy éreztem, a borotválkozás simábban és jobban ment. A borotvát könnyedén tudtam mozgatni az arcbőrön, húzó érzés és irritáció nélkül.

Mágneses töltőállvány és tartalék fej

A borotva mellett a csomag egy mágneses töltőállványt és egy tartalék Gillette fejet is tartalmaz. Amikor először a kezembe vettem ezt az állványt, leginkább nagyobb tömege lepett meg. Majdnem 300 gramm tömegű, ami hátrányt jelenthet, különösen utazáskor vagy olyan esetben, ha magaddal szeretnéd vinni. Ha azonban az állványt mindig otthon, a mosdó közelében tartod, akkor a méretének ilyen módon nincs jelentősége. Az egyik előnye, hogy csak rá kell tenni a készüléket, és a mindkét eszközbe beépített mágnesnek köszönhetően a töltési folyamat azonnal megkezdődik, és nincs szükség egyéb bonyolult csatlakoztatási műveletre. Észrevettem azonban, hogy ez a mágnes meglehetősen gyenge, ezért a készüléket óvatosan kell az állványra helyezni, mivel fennáll annak a veszélye, hogy nem marad rajta, ha hirtelen mozdulattal tesszük rá.

Heated Razor
A mágneses állványon történő vezeték nélküli töltés bemutatása.

A csomagban tartalék fej is található. A fej cseréje nagyon egyszerű. A készüléken csupán annyit kell tenni, hogy az arany színű rész felső részét felfelé kell mozdítani, így az eredeti fej egyszerűen lejön. Az új fej rögzítésekor csak nyomd meg enyhén a felső részét, amíg a helyére nem kattan. Így egy perc alatt végezhetsz is a cserével, és nem áll fenn annak a veszélye, hogy a készülék eközben megsérülne. A fej jó minőségű, és nem kell túl hamar cserélni, így nem olyan nagy probléma, hogy a csomag csak egy cserélhető fejet tartalmaz. Azonban lehetőséged van pótfejek vásárlására, hiszen webáruházunk kínálatában megtalálható a 8 darab pótfejet tartalmazó csomag is. Ennek a lehetőségnek köszönhetően egy egész évre gondoskodhatsz a pótfejekről.

Heated Razor - a csomag tartalma Heated Razor - a csomag tartalma
A Heated Razor borotva csomagolása igen tetszetős. Tehát nagyon szép meglepetés is lehet szerettednek, akinek új borotválkozási élményt szeretnél ajándékozni. A csomagban a vezeték nélküli mágneses állvánnyal ellátott töltő, a cserélhető fej és a készülék maga található.

Az akkumulátor sokkal hosszabb ideig tart

A gyártó adatai szerint körülbelül 6 óra szükséges a készülék teljes feltöltéséhez. A teljesen lemerült készüléket kevesebb, mint 5 óra alatt fel is töltöttem, tehát csupán annyit kell tenni, hogy este lefekvés előtt éjszakára csatlakoztatod a töltőhöz, és reggel teljesen feltöltve, bevetésre készen áll. A gyártó adatai szerint a teljesen feltöltött borotva körülbelül 18 percig üzemképes borotválkozás közben, de a valóságban a borotva akkumulátorának élettartama hosszabbnak bizonyult.

iGILLETTE Labs Heated Razor borotva 8 db pótfej

Borotválkozás után ki kell kapcsolni a fűtést, de ha erről mégis megfeledkeznél, akkor sincs baj - a készülék egy beállított 8 perces melegítési intervallummal rendelkezik, amely után automatikusan kikapcsol. Kipróbáltam, hogy hány ilyen felfűtési intervallum telt el, mielőtt teljesen lemerült volna. A Heated Razor hihetetlen módon 15 intervallumot bírt, ami 2 óra tiszta idő. Megvizsgáltam azt is, hogy a készülék gyorsabban merül-e például langyos folyó víz alatt, de 30 perc elteltével ebben az esetben sem mutatkoztak rajta a lemerülés jelei. Ha lemerül, akkor is nyugodtan folytathatod a borotválkozást, de a forró fűtőelem nélkül.

Gillette Labs - Heated Razor - ár

Ennek a borotvának az ára valamivel magasabb, mint a többié. A Gillette Labs Heated Razor borotvát jelenleg 62690 forintért vásárolhatod meg. Ha azonban egy borbélyüzletbe történő látogatás átlagos árára gondolsz, akkor megállapíthatod, hogy ennek a borotvának az ára néhány látogatás árának felel meg, és ha borotválkozáskor a valódi luxus érzését szeretnéd átélni, akkor ez a befektetés mindenképpen megéri. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor sem kell aggódnod. A termék most 100 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik kipróbálás esetén, és ha nem vagy elégedett, visszaadhatod a készüléket, a pénzt pedig visszatérítik.

Gillette Labs - Heated Razor - összegzés

A Heated Razor borotvát abszolút pozitívan értékelem. Ez volt életem eddigi legsimább és legkényelmesebb borotválkozása. A fűtőelem és az öt legkiválóbb és legvékonyabb Gillette penge kombinációja a borotválkozást valóban luxus élménnyé változtatja. Azt is észrevettem, hogy az Alza az egyetlen, akinek a kínálatában Magyarországon ez a borotva megtalálható, tehát egyedülálló lehetőség kínálkozik arra, hogy megtapasztalhasd ezt az élményt.

Gillette Heated Razor

Gillette Labs Heated Razor

Borotva

Olyan készüléket keresel, amellyel innovatív borotválkozási élményben lehet részed? Akkor a Gillette Labs Heated Razor a megfelelő választás számodra. Egy gombnyomással a meleg törölköző kellemes érzését adja a bőrnek, gyengéd és pontos borotválkozást eredményezve.

Előnyök

 • Innovatív design
 • Vízálló
 • Hosszabb az akkumulátor üzemideje
 • Egyszerűen kezelhető
 • Vezeték nélküli töltés
 • Meleg törülközővel történő borogatás érzése borotválkozás közben
 • Minőségi borotválkozás irritáció nélkül
 • Ár-teljesítmény arány

Hátrányok

 • Csak két cserélhető fej
 • Gyengébb mágnes a töltőállomásban
 • A töltőállomás nagyobb tömege
 • Magasabb ár

Gillette Borotvák
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ