Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HELLO COCO PAP Fehérítő toll

Termékkatalógus
HELLO COCO PAP Fehérítő toll
Fogfehérítő - kompakt és hordozható, otthon vagy útközben is használható, azonnal ragyogóvá varázsolja a fogakat és idővel fehéríti, biztonságos a fogzománc és az íny számára
4 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HECBZ262 Termékszám:  294
HELLO COCO PAP Fehérítő toll 4 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

HELLO COCO PAP Fehérítő toll

A HELLO COCO PAP hordozható fogfehérítő toll a fogak fokozatos fehérítésére szolgál a ragyogó mosoly elérése érdekében. A PAP összetevő a peroxid biztonságos alternatívája, negatív mellékhatások nélkül. Nemcsak otthon, hanem útközben is sikeresen fehérítheted fogaidat. A HELLO COCO PAP fogfehérítő tollat úgy tervezték, hogy fájdalom és érzékenység nélkül fehérítse a fogakat.

A HELLO COCO PAP fehérítő toll legfontosabb jellemzői

  • Fokozatos fogfehérítés a ragyogó mosoly eléréséhez
  • A PAP összetevő a peroxid biztonságos alternatívája
  • HELLO COCO PAP fogfehérítő toll a fogak otthoni és útközbeni fehérítéséhez
  • Fájdalom és fogérzékenység nélkül fehérít

Hogyan kell használni a tollat?
A fogfehérítés előtt alaposan moss fogat fogkrémmel. Távolítsd el a kupakot, és kattints a toll végén lévő gombra, amíg a fehérítő gél ki nem jön (az első használatnál néhány kattintásig eltarthat). Mosolyogj, és vigyél fel egy vékony réteg gélt a fogaidra. Várj 30 másodpercet, mielőtt becsuknád a szádat, és hagyd a gélt 10-30 percig hatni. A fogfehérítés után öblítsd ki a szádat vízzel. A fogfehérítés után egy órán át ne egyél vagy igyál. Használd naponta egyszer 14 napon át.

Összetétel

Aqua, Glicerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid, Hidroxilapatit, Carbomer, Cocos Nucifera (kókuszdió) olaj, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum magolaj, Vaccinium Macrocarpon (áfonya) magolaj, Mica, Nátrium-hidroxid, Mentha Piperita (borsmenta) olaj, Kálium-citrát.

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HELLO COCO PAP Bělící pero. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HELLO COCO PAP Bieliace pero.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ