AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

HELLO COCO TEETH WHTENING KIT

Termékkatalógus
HELLO COCO TEETH WHTENING KIT
3,0 4 értékelés
Fogfehérítő lámpa - gyors és hatékony fogfehérítéshez, illetve a kávé, bor, tea vagy cigaretta okozta foltok eltávolításához ajánlott
Kód:  HECBZ057 Termékszám:  8588007594057

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HELLO COCO TEETH WHTENING KIT

Meg akarja szabadulni a fogak csúnya foltjaitól, amelyeket kávéfogyasztás vagy dohányzás okozott? Aztán ott van a Hello Coco fogfehérítő lámpa, amely hatékonyan eltávolítja az összes fogfoltot, és néhány perc használat alatt láthatóan fehérebb fogakat biztosít Önnek. A Hello Coco lámpa „hideg kék fény” technológiát használ, amely aktiválja a Hello Coco gél maximális fehérítő hatását, amelyet a készülék bekapcsolása előtt felvisz a fogak felületére. A fény fehérítő gélt fehérít és 40 ° C-ra melegíti, ami jelentősen növeli hatékonyságát. A fogak fehérítésére szolgáló LED-fény otthoni használata teljesen biztonságos és fájdalommentes, nem áll fenn a fogak vagy a zománc károsodásának veszélye. A Hello Coco lámpa USB-kábellel csatlakoztatható mobiltelefonhoz vagy asztali számítógéphez.

A Hello Coco fogfehérítő készlet főbb jellemzői

  • HELLO COCO lámpa a gyors és hatékony fogfehérítéshez
  • Eltávolítja a foltokat a kávéból, borból, teából vagy cigarettaból
  • Automatikus kikapcsolás 16 perc elteltével
  • Fehérítés "hideg kék fény" technológiával
  • A HELLO COCO lámpa csatlakoztatható mobiltelefonhoz (Android és iOS)
  • A fogfehérítő készlet nem károsítja a fogakat vagy a zománcot
  • Könnyen használható bármikor, bárhol

Könnyű fogfehérítés otthon kényelme érdekében

A Hello Coco fogfehérítő készlet használata nagyon egyszerű. Vigyen fel egy vékony réteg gélt a tisztított fogak elejére Hello Coco fehérítő tollal. Tegye a LED-fényt a szájába, CONNECT az okostelefonhoz, kapcsolja be és hagyja, hogy működjön. A készülék 16 perc elteltével automatikusan kikapcsol. Ezen idő eltelte után a fehérítő hatás maximális lesz, és ezzel egyidejűleg biztosított a fogak biztonságos használata. Ezután csak távolítsa el a lámpát, mossa le vízzel, és öblítse le a száját.

Csomag tartalma:
1 × szájdarab, 24 okostelefon által táplált LED-del
3 × fehérítő toll fehérítő géllel
3 × adapter (iOS, Android, USB-C) a számítógéphez vagy okostelefonhoz történő csatlakoztatáshoz
1 × fogak fehérségi skála a hatékonyság mérésére

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HELLO COCO TEETH WHTENING KIT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HELLO COCO TEETH WHITENING KIT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HELLO COCO TEETH WHITENING KIT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HELLO COCO TEETH WHITENING KIT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ