Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Helmer LK 503

Termékkatalógus
Helmer LK 503
GPS nyomkövető - lehetséges hívás, emberek megfigyelésére, poggyász stb. ellenőrzésére, a legkisebb nyomkövető kétirányú kommunkációval
Kód:  HLM001b2 Termékszám:  LK 503

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Helmer LK 503

 

Ezzel a kisméretű nyomkövetővel könnyedén meghatározható a poggyásznak vagy más értékes tárgynak a helye, amint elküldi a telefonjára vagy számítógépére a pontos koordinátákat. Csak tegye be a SIM-kártyát, helyezze a szükséges helyre és egyszerűen hívja a mobiltelefonjáról, hogy azonnali információt kapjon a tárgy helyével kapcsolatban.

Az információt a Helmer LK 503 SMS üzenet formájában küldi a telefonra, amely nem csupán gyors és hatékony, de olcsó is. A második módszer segítségével lekövethető az adattarifa, amely során a nyomkövető részletes információt küld arra az ön által kiválasztott szerverre, amelyet később módosíthat. További jellemzők egyedi beállítása is lehetséges, például kétirányú kommunikáció is megoldható egy különleges SMS formátummal (ennek a pontos leírása megtalálható a mellékelt kézikönyvben).

Egyéb funkciók:

  • Lehallgatás - hívást követően hallhatóak a nyomkövető körüli hangok
  • SOS hívás - nyomja meg a vészhívó gombot, hogy az előre beállított telefonszámot tárcsázza
  • Jelszavak beállítása - a nyomkövetővel való kommunikáció rögzíthető és beállítható, így az információt csak a kiválasztott telefonszámra küldi
  • Mozgásjelzés - ha a nyomkövető elér egy előre meghatározott távolságot, egy figyelmeztető SMS-t küld
  • Geo-Fence funkció - ezzel a funkcióval ellenőrizheti a nyomkövető mozgását egy előre meghatározott terület elhagyása esetén (üzenetet is küld, amennyiben még egyszer elhagyja)
  • Vigyázat, amennyiben meghaladja az előre beállított sebességet és az akkumulátor szintje is alacsony

Műszaki paraméterek:

Támogatott hálózatok:
GSM / GPRS

GSM frekvencia:
850/900/1800/1900

Helyzeti pontosság:
5 m

Üzemi hőmérséklet:
–20-55 ° C

Vízálló:
IP x2

A csomag tartalma:

  • GPS nyomkövető
  • Nyakpánt
  • Használati utasítás
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

olyan terméket keresek amit ha beleteszek egy autóba akkor pl otthonról kényelmesen , nem bonyolult programmal a telefonomról bármikor megnézhetem hogy éppen az autó hol megy vagy hogy hol volt , hosszú élet tartalmú legyen ne kelljen 2 naponta tölteni.És természetesen legalább 20 km-es hatósugarú legyen Melyik terméket ajánlanák ?

Kérdések és válaszok: Helmer LK 503
Kiegészítők: Helmer LK 503 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helmer LK 503. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Helmer LK 503. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helmer LK 503. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helmer LK 503.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ