AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Helmer LK 504

Termékkatalógus
Helmer LK 504
4,0 1 értékelés
GPS nyomkövető - közlekedési eszközökhöz, a kerékpár hátsó lámpájába helyezhető
Kód:  HLM002a Termékszám:  LK 504 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Helmer LK 504

Az észrevétlen helymeghatározó eszköz képes meghatározni a kerékpár pontos koordinátáit, és ezeket az információkat SMS szöveges üzenetként vagy GPRS-en keresztül képes továbbítani Önnek. Elég felcsatolni a hátsó lámpa helyére, belehelyezni egy SIM-kártyát, és soha többé nem kell aggódnia, hogy (adott esetben lopás esetén) nem találja meg a kerékpárját. 

 

A Helmer LK 504 helymeghatározó eszköz kétféle módszerrel működik: felhívható a SIM-kártya telefonszáma, mely a helymeghatározó eszközbe lett elhelyezve, és a szerkezet egy szöveges üzenettel válaszol, melyben leírja a pontos helyzetét. Ennek a módszernek vitathatatlan előnye az alacsony ár, mivel csak az Ön által elküldött szöveges üzenetért kell fizetnie. A második módszer az adatok tarifával történő megfigyelése, amikor a helymeghatározó eszköz az Ön által beállított időközönként információt küld egy speciális szerverre, ahol később lehetősége van módosítani ezeket. Ezt és más funkciókat is SMS üzenet segítségével tud beállítani egy speciális formátum használatával (ezt megtalálja a kézikönyvben, melyet a csomagolás tartalmaz).

 

Egyéb jellemzők:

  • Rezgés figyelmeztetés - a beállított rezgésszint meghaladása esetében figyelmeztető üzenetet kap
  • Jelszó beállítása - a helymeghatározó eszköz jelszóval védhető, és lehetséges olyan beállítás is, hogy csak a kiválasztott telefonszámra küldjön üzeneteket
  • Figyelmeztetés mozgás esetében - ha a helymeghatározó eszköz messzebbre távolodik, mint az előre megadott távolság, akkor egy figyelmeztető üzenetet küld Önnek
  • Geo-Fence helyi zár - ezzel a funkcióval korlátozható a helymeghatározó eszköz mozgása az Ön által kijelölt területen (a terület elhagyásának esetén üzenetet kap)
  • Figyelmeztetés alacsony töltöttségi szintű akkumulátor esetében, valamint, ha meghaladja az előre beállított sebességet

Műszaki paraméterek:

Támogatott hálózatok: GSM / GPRS
GSM frekvencia: 850/900/1800/1900
Helyzeti pontosság: 5 m
Akkumulátor típusa: Újratölthető 3,7 V 2200 mAh Li-ion akkumulátor
Működési hőmérséklet: -20 - 55 ° C
Vízálló: IP x6

A csomag tartalma:

  • GPS helymeghatározó eszköz
  • Töltő 110-230 V
  • USB kábel
  • Csavarhúzó
  • Kapocs az üléscsőre
  • Kézikönyv
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Helmer LK 504 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helmer LK 504. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Helmer LK 504. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helmer LK 504. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helmer LK 504.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ