Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Helmer LK 505

Termékkatalógus
Helmer LK 505
3,9 63 értékelés
GPS nyomkövető - univerzális, Windows kompatibilis, szolgáltatási díj: IGEN, SOS gomb és jelszó beállítás, üzemidő: 3,3 nap
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
17 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HLM003a Termékszám:  Helmer LK 505

Helmer LK 505

Praktikus GPS helymeghatározó eszköz, amely lehetővé teszi az emberek, járművek, valamint állatok megfigyelését és pontos helyének meghatározását információk segítségével, amelyeket a szerkezet SMS üzenetként küld az előre meghatározott telefonszámra, vagy GPRS-en keresztül küldi az információkat a számítógépre. Alapvető funkciójának használata esetén, miután felhívtuk a helymeghatározó eszközben elhelyezett SIM-kártyát, az eszköz a válaszüzenetben egy linket küld, amelyben a megfigyelt objektum helyének részletes meghatározása lesz látható a Google Maps-on.

Hasonló elven működik a megfigyelési funkció, amikor a SIM-kártya tárcsázása után a LK 505 helymeghatározó eszköz egy SMS üzenetben elküldi az összes információt, amire szüksége lehet. Ennek a módszernek az előnye az alacsony ár, mivel mindössze a szöveges üzenetért kell fizetnie. Az adatok tarifával történő megfigyelése szintén alkalmas az objektum megfigyelésére, ekkor a helymeghatározó eszköz meghatározott időközönként információt küld egy speciális szerverre. Minden funkciót SMS üzenet segítségével tud beállítani egy speciális formátum használatával (ezt megtalálja a kézikönyvben, mely a csomagolás tartozéka).

Egyéb jellemzők:

  • Jelszó beállítása - a helymeghatározó eszköz jelszóval védhető, és lehetséges olyan beállítás is, hogy csak a kiválasztott telefonszámra küldjön üzeneteket
  • Figyelmeztetés mozgás esetén - ha a helymeghatározó eszköz messzebbre távolodik, mint az előre megadott távolság, akkor egy figyelmeztető üzenetet küld Önnek
  • Geo-Fence helyi zár - ezzel a funkcióval korlátozható a helymeghatározó eszköz mozgása az Ön által kijelölt területen (a terület elhagyásának esetén üzenetet kap)
  • Figyelmeztetés alacsony töltöttségi szintű akkumulátor esetén, valamint, ha meghaladja az előre beállított sebességet
  • SOS hívás - Az SOS gomb megnyomása után a helymeghatározó eszköz az előre beállított telefonszámot fogja tárcsázni
  • Ütésérzékelők - rezgés figyelmeztetés - 3 különböző érzékenységi szint állítható be
  • Figyelmeztetés GPS-jel elvesztésekor - egy figyelmeztető üzenetet küld a jel elvesztése előtti utolsó ismert pozícióval

A csomag tartalma:

  • GPS helymeghatározási eszköz
  • Töltő 110-230 V
  • USB kábel
  • 2x Li-ion akkumulátor 3,7 V 800 mAh
  • 1 vízálló tok
  • Kézikönyv

Műszaki paraméterek:

GSM frekvencia: 850/900/1800/1900
Helyzeti pontosság: 5 m
Akkumulátor típusa: Újratölthető 3.7V 800 mAh Li-ion akkumulátor
Működési hőmérséklet: -20 és 55 ° C
Vízálló: IP X6 vízálló tokban

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Helmer LK 505 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helmer LK 505. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Helmer LK 505. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helmer LK 505. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helmer LK 505.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ