AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Helmer LK 702 sárga

Termékkatalógus
Helmer LK 702 sárga
1,0 1 értékelés
Gyerekóra - GPS helymeghatározás, hívás lehetősége, gyermekek mozgásának nyomonkövetéséhez
Kód:  HLM015e1 Termékszám:  8595568486226

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Helmer LK 702 sárga

A Helmer LK 702 gyermekóra több, a szülők számára számos praktikus és felbecsülhetetlen tulajdonságot ötvöz - az idő mérése mellett a gyermek mozgását is ellenőrizhetik, miközben szükség esetén akár telefonként is funkcionál. A készülék GSM / GPRS és GPS műholdas kapcsolat segítségével nyomon követi a gyermeket és GPS helymeghatározást is lehetővé tesz. A Helmer LK 702 ezután elküldi a pontos koordinátákat a mobilalkalmazásnak. Az óra helymeghatározásának pontossága 5 méteres hibahatáron belül van.

Helmer LK 702

A fotoprint funkció lekéri az óra mozgási útját a térképen kiválasztott időszak alapján. A Geofence funkció nagyon praktikus - beállíthatjuk azt a területet, melyen belül az óra szabadon mozoghat, és automatikusan üzenetet küld, ha az óra kívül esik a meghatározott helyen. A Helmer LK 702 karóra rendelkezik egy hátsó érzékelővel, amely figyelmeztető üzenetet küld, amikor az órát eltávolítják a kézről.

A Helmer LK 702 óra praktikus funkciói

  • A Helmer LK 702 óra helymeghatározása 5 m pontossággal
  • Az óra útvonalának térképes ábrázolása
  • Android és iOS alkalmazások
  • Figyelmeztet, ha az órát leveszik
  • Beállítható mozgás tartomány
  • Távoli hallgatás
  • SOS hívás az óráról
  • Hívható
  • Telefonkönyv az órában
  • Intercom - Hangüzenet-felvétel
  • GSM frekvencia: 850/900/1800/1900
    Helmer

    Egyszerű működés

    Az óra SIM-kártya foglalata a vízálló burkolat alatt található. A teljes funkcionalitás érdekében ajánlott adatforgalommal rendelkező SIM-kártyát használni. A maximális adathasználat havonta 30 MB. A Helmer LK 702 Android és IOS verzióban is elérhető, már említett mobilalkalmazás segítségével távolról vezérelhető. A parancsok SMS-ben is megadhatóak. USB-kábelen keresztül újratölthető, az akkumulátor készenléti állapotban akár 100 üzemórát is biztosít.

    Helmer LK 702 karóra hívása

    A Helmer LK 702-ben két telefonszámot állíthatunk be, amelyek az órával gyorsan elérhetők. Ezenkívül az óra akár 10 előre beállított telefonhívást is fogadhat, és lehetőséget ad arra, hogy távolról hallja a körülöttük lévő hangokat. A Helmer LK 702 15 másodperces hangüzenet rögzítését vagy SMS fogadását is lehetővé teszi. A Helmer órának köszönhetően tökéletes képet kaphatunk a gyerekek mozgásáról, így nem kell annyit aggódnunk ezekben a nem túl biztonságos időkben.


    Paraméterek

    Tok színe
    Sárga Kész!
    Vezeték nélküli technológiák
    GPS Kész!
    Smart funkciók
    Ébresztőóra, Dátum Kész!
    Típus
    Gyerek Kész!

    Kivitel és tartósság

    Tok színe
    Sárga Kész!

    Csatlakozás és érzékelők

    Vezeték nélküli technológiák
    GPS Kész!

    Funkciók

    Smart funkciók
    Ébresztőóra, Dátum Kész!

    Rendeltetés

    Típus
    Gyerek Kész!
    Megjegyzés:
    » Összes okosóra"

    Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Helmer LK 702 sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helmer LK 702 žluté. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Helmer LK 702 žlté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helmer LK 702 gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helmer LK 702 gelb.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ