Helpmation RC9

Termékkatalógus
Helpmation RC9
4,7 6 értékelés
Hőmérő - infravörös technológia, érintés nélküli, test vagy felület mérési mód, a legutolsó 32 mérési eredmény tárolása, LCD kijelző, mérés 1 másodperc alatt, 1x CR2032 elem (a csomagban)
Kód:  IC222d Termékszám:  RC9

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Helpmation RC9

Kisgyermekeknél a lázmérés néha emberfeletti teljesítményt és rengeteg időt igényel. Ebben az idegörlő helyzetben jól jöhet ez a modern infravörös eszköz, mellyel érintés nélkül lehet megmérni a lázat. Nincs érintkezés, csak gyors és pontos mérés. Használja ki a modern technika vívmányait, és felejtse el a hagyományos hőmérőkkel való hosszadalmas tortúrát!

Főbb jellemzői

  • Háromféle mérési mód
  • Érintés nélküli lázmérés
  • Nagy, megvilágított LCD kijelző
  • Hangriasztás láz esetén
  • Legmodernebb infravörös technológia
  • Az utolsó 32 mérés eredményét tárolja a memóriájában
  • Mérés Celsius vagy Fahrenheit fokban

Azonnali eredmény

A Helpmation egy új és hasznos segítséget kínál, amely megkönnyíti az életet. A modern infravörös hőmérő 3 féle praktikus módban működtethető. Megmérhetjük vele a gyermekek és felnőttek testhőmérsékletét, különböző felületekét, cumisüvegét stb., és még a szobahőmérsékletet is. Az egyedülálló technológiának köszönhetően teljesen érintésmentesen mér, az eredményt  pedig 1 másodpercen belül megjeleníti. A kapott érték jól leolvasható a nagy, megvilágított LED kijelzőn kétféle mértékegységben (° C és ° F).

Kényelmes és higiénikus

Az innovatív hőmérő otthoni és professzionális használatra is alkalmas. Kezelése kényelmes és higiénikus. Pontos eredményt mér 3-5 cm távolságból. A 32 értékes memóriát biztosan értékelni fogod. Magas hőmérsékleten automatikusan riasztás hallható. Az innovatív készülék a csomagban található CR2032 elemmel működik. Kicsomagolás után a hőmérő azonnal készen áll a használatra. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az eszköz minden helyzetben könnyen és kényelmesen használható. Kis mérete lehetővé teszi, hogy utazáshoz is magunkkal vigyük.

 

Paraméterek

Típus
Érintés nélküli - infravörös Kész!
Használat módja
Homlokon Kész!
Mérési sebesség
1 s Kész!

Típus

Típus
Érintés nélküli - infravörös Kész!
Használat módja
Homlokon Kész!

Speciális funkció

Mérési sebesség
1 s Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Helpmation RC9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helpmation RC9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Helpmation RC9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helpmation RC9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helpmation RC9.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ