Shop roku 30 dnů na vrácení

Herb&Fish Connect

Termékkatalógus
Herb&Fish Connect
Automata etető - Okos akvárium
Kód:  HERBFIS1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Herb&Fish Connect

Fedezze fel a világ legokosabb mesterséges ökoszisztémáját! Az emberiség egyre jobban eltávolodik a természettől. A nagyvárosokban gyakran kevés hely jut a zöldfelület számára, és a lakótelepeken élő elfoglalt emberek életében is csak kis mértékben van jelen a természet. Azonban itt a megoldás, amellyel életre keltheti otthonát és eközben megfigyelheti a növények, a halak és a hasznos baktériumok szimbiózisának különleges körforgását. 

Fő jellemzők:

  • A növények, a halak és a baktériumok egyedülálló ökoszisztémája
  • Két LED fényforrás
  • Programozható szivattyú
  • Intelligens vízhőmérséklet-érzékelő
  • Világítás vezérlése telefonról
  • Minden fontos adat leolvasható a kijelzőről

Hogyan működik az okos akvárium?

A Herb&Fish Connect alapja egy LED lámpa, amelyet az íróasztalánál munkaközben használhat. Ráadásul a lámpát okostelefonjával vezérelheti. Miközben Ön dolgozik, a lámpa által kibocsátott fény élteti az alatta fejlődő növényt. Az okos ökoszisztéma következő fontos eleme a benne élő növény és a légpumpa, amelyet telefonjával ki- és bekapcsolhat vagy pontosan időzítheti működését.

És itt van az okos akvárium másik lakója: a hal.  Ön tudni fogja, amikor eljön az etetés ideje vagy szükség van a víz hőmérsékletének változtatására. A hal egészséges növényekkel hálálja meg gondoskodását, hiszen ő szolgáltatja a felette élő növény számára a tápanyagokat. A hal által kiválasztott anyagokat a baktériumok alakítják át a növény számára felvehető formára. Egy valódi mesterséges ökoszisztémáról van szó. Igazán rendkívüli, hogy köszönhetően a mobilalkalmazásnak, az egész csak egy érintésnyire van Öntől, az Ön szabályozása allatt áll.

Anyaga:
Üveg, alumínium, műanyag

Akvárium űrtartalma:
1300 ml

Áramellátás:
5V adapter

Méretek:
23,3 × 35,8 cm

Paraméterek

Rendeltetés
Halakhoz Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Halakhoz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Herb&Fish Connect. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Herb &Fish Connect. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Herb&Fish Connect. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Herb&Fish Connect.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ