Slevy s AP+ Slevy s AP+

HERCULES 04Plus

Termékkatalógus
HERCULES 04Plus
Bluetooth hangszóró - hordozható, vezeték nélküli, kültéri, IP66, Bluetooth 3.0, 10W RMS, USB kábel, AUX, Android és iOS alkalmazások, akkumulátor élettartama akár 12 óra, víz-, ütés- és porálló, rögzítők kerékpárhoz és hátizsákhoz
Kód:  HER013b Termékszám:  4780850

HERCULES 04Plus

Élvezd a nagyszerű Hercules 04 Plus hordozható sztereó hangszóró és a vezeték nélküli Bluetooth 3.0 kapcsolat által nyújtott előnyöket. A hangszóró könnyedén és pillanatok alatt párosítható mobiltelefonnal, tablettel vagy laptoppal (Windows Vista / 7/8, Mac OS X). Kifejezetten kültéri használatra tervezték, ezért teljesen víz- és porálló (IP66 tanúsítvánnyal), így nyugodtan hallgathathatod kedvenc zenéidet a tengerparton, kerékpározás vagy síelés közben, szóval bárhol és bármikor. A kristálytiszta hangzás két aktív, széles sávú átalakítónak és egy passzív basszuserősítőnek köszönhető.

Főbb jellemzői

  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat
  • Víz- és porálló
  • A tartozékok segítségével könnyen rögzíthető kerékpárra és hátizsákra
  • A hosszú akkumulátor-élettartam akár 12 óra zenehallgatást tesz lehetővé 

Széleskörű rögzítési lehetőségek

A készüléket on-the-go töltővel is felszerelték, ami akár 12 órányi üzemidőt garantál. Gumi éleinek és a dupla védőrácsnak köszönhetően a hangszóró az ütésnek is ellenáll. Találhatsz rajta még természetesen egy ki-/bekapcsoló gombot és egy 3,5 mm-es mini jack bemenetet is. Ráadásul nem kell a készüléked miatt aggódnod, hiszen a biztonsági rögzítő, a csuklópánt és egy karabiner segítségével könnyen rögzítheted bárhová (például a kerékpárod vázára, vagy egy állványra, stb). Élvezd a készüléken tárolt kedvenc zenéidet a nagy 04 Plus hangszóró és a Bluetooth technológia segítségével.

A csomag tartalma:

  • HERCULES 04Plus Bluetooth hangszóró
  • USB töltőkábel
  • Rögzítők kerékpárhoz, hátizsákhoz
  • Csuklópánt
  • Felhasználói kézikönyv

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HERCULES 04Plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERCULES 04Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HERCULES 04Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HERCULES 04Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HERCULES 04Plus.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ