AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Hercules DJ Control Wave iPad

Termékkatalógus
Hercules DJ Control Wave iPad
Keverőpult - vezeték nélküli, Bluetooth 3.0, USB, elegáns kivitelű, DJUCEDTM DJW iPad, DJUCEDTM 40 Mac / PC, beépített akkumulátorral
Kód:  HER007 Termékszám:  4780754

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hercules DJ Control Wave iPad

A Hercules DJ Wave vezetéknélküli vezérlő egy rendkívül okos segítőtársa azoknak, akik saját iPad-dal rendelkeznek. Rengeteg funkciót tartalmaz, érintőképernyős keverőpultokhoz. Egyszerűen párosítható Bluetooth-on keresztül, csak tegye a táblagépet a tartóba és már kezdheti is keverni a zenét. Az áramellátáshoz sem kell semmilyen kábelezés, mert a keverő az újratölthető akkumulátorral 8 órán keresztül képes üzemelni.

A vezérlő nagyszerű formatervvel és minden funkcióval büszkélkedhet, ami szükséges, hogy két különálló lejátszót működtessünk egyszerre. Összesen 20 gomb, 5 hangerő szabályzó, 6 equalizer és két jog-kerékkel rendelkezik. Egy fejhallgató kimenet is található a pultban.

Minden DJ-nek szüksége van egy nagyon jó szoftverre. A Hercules DJ Control Wave-vel ez garantált. Az UCEDTM DJW iPadhoz, a DJUCEDTM 40° Mac és PC-hez használható. Ezek az eszközök segítenek, abban, hogy a legújabb zenéket is összekeverjük.

Műszaki adatok:

Jellemzők:

  • 2x "jog-kerék" nyomásérzékelővel
  • 20 kezelőgomb
  • 6 forgatható potméter
  • 2 forgó jeladók az egyszerű ismétléshez (loop)
  • 5 féder: hangerő magas, és crossfader
  • Szoftver: DJW DJUCEDTM iPad, DJUCEDTM 40 Mac és PC
 

Méretek:
291,1x400x45 mm

Súly:
1,5 kg

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hercules DJ Control Wave iPad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERCULES DJ Control Wave pro iPad. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HERCULES DJ Control Wave pre iPad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HERCULES DJ Control Wave pro iPad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HERCULES DJ Control Wave pro iPad.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ