A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Hercules DJ vezérlő Instinct P8

Termékkatalógus
Hercules DJ vezérlő Instinct P8
Keverőpult - 2-deckes, nyomásérzékelés, DJUCEDTM 40° DJ szoftver, 2 x RCA, 3,5 mm-es sztereó mini jack
Kód:  HER001d Termékszám:  4780861 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hercules DJ vezérlő Instinct P8

Kompakt, tartós és funkciókban bővelkedő keverőpult, amely lehetővé teszi az Ön számára a zenekeverést eddig sosem tapasztalt könnyedséggel. Elegendő mindössze egy számítógép szabad USB csatlakozással, hangszórók vagy egy fejhallgató csatlakoztatása, valamint a saját zenegyűjteménye. A többiről már a kiváló érzékenységű 8 darab ergonomikus padgomb gondoskodik, amely a DJUCED 40° sampler kombinációjával segít megtartani a ritmust és a zenei sávok struktúráját, de akár tökéletesítheti is mindezen tulajdonságokat.

Főbb tulajdonságok

  • DJ pult két lejátszó felülettel
  • 8 színes padgomb
  • Nyomásérzékelő lejátszó felület
  • Érintésérzékeny Scratch mód
  • 3 sávos kiegyenlítő hangerő szabályzóval
  • USB tápellátás

Minden egyben

Ha egyedülálló, és nem utolsó sorban rendkívül intuitív DJ pultot keres, akkor jó helyen jár. A HERCULES DJ Control Instinct P8 lehetővé egy készülékkel kínálja az összes funkciót, amelyekre csak szüksége lehet. Így belekóstolhat a beépített hangkártyával és kiváló funkciókkal rendelkező MIDI kontrollerrel való munkába. A 8, különböző színű padgomb leegyszerűsíti a kezelhetőséget, tehát a különböző sample-k létrehozása is szinte magától megy majd. A kiszerelés része természetesen a DJUCEDTM 40° PC és Mac kompatibilis DJ szoftver, illetve Loopmaster sample csomag.

Csatlakoztassa, és mixeljen

A zenekeverés során egész biztosan hasznosnak találja majd a rengeteg ügyes kis funkciót, többek között padgombok vagy kóder segítségével kapcsolható loopokat. A lejátszó felületekre külön effekt vagy lejátszási beállításokat alkalmazhat. A beépített hangkártya két RCA kimenettel, és 3,5 mm-es fejhallgató bemenettel rendelkezik. A tápellátás megoldható USB kábel segítségével. Ráadásul nem igényli illesztőprogram telepítését, egyszerűen csatlakoztassa PC vagy Mac számítógépéhez, és azonnal használatba is veheti.

Rendszerkövetelmények:
Windows 7 vagy frissebb, Mac OS X 10.8 vagy frissebb

Méretek:
26,5 × 18,7 × 4,8 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hercules DJ vezérlő Instinct P8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERCULES DJ Control Instinct P8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HERCULES DJ Control Instinct P8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HERCULES DJ Control Instinct P8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HERCULES DJ Control Instinct P8.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ