Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HERCULES DJControl Inpulse 500 Gold Edition

Termékkatalógus
HERCULES DJControl Inpulse 500 Gold Edition
DJ kontroller - arany kiadás, 16 RGB háttérvilágítású pad 8 móddal, nagy jog wheel-ek mozgásérzékelővel, 2× 6,35 mm-es kimenet, 2× RCA kimenet, 2× fejhallgató kimenet, 2× RCA bemenet, 1× 6,35 mm-es mikrofon bemenet, Serato DJ Lite és DJUCED a csomag részét képezi
Kód:  HER001c5 Termékszám:  4780917 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HERCULES DJControl Inpulse 500 Gold Edition


Hercules DJControl Inpulse 500 Gold Edition - egyedülálló keverőpult, amellyet be kell szerezned

A sikeres HERCULES DJControl Inpulse 500 keverőpult most exkluzív, limitált, arany színben jelenik meg. Világszerte csak 1000 darab van forgalomban, így minden számláló egyedi számmal rendelkezik, 1 és 1000 között. Ez a korlátozott csomag tartalmaz egy licenckulcsot a Serato DJ Pro és a DJUCED szoftver számára, vagy egy praktikus hordozható tokot a pult védelmére és tárolására.

Érd el zenei céljaidat a HERCULES DJControl Inpulse 500 Gold Edition segítségével

A HERCULES DJControl Inpulse 500 Gold Edition egy kétszintes USB DJ keverőpult beépített audio interfésszel és hardver bemeneti keverővel az audio bemenetekhez, amelyek segítenek elérni a céljaidat. Az Inpulse 500 Gold Edition célja, hogy segítsen a Djing használatának megkezdésében, a készségek csiszolásában vagy az élő előadásban - minden funkcióval, móddal és csatlakozóval rendelkezik a zene keveréséhez a közönség előtt. Az audio interfész a legkorszerűbb VELVET SOUND (AKM)jelfeldolgozási technológiával büszkélkedhet.

Élvezd a sima és eredeti átmeneteket

HERCULES A DJControl Inpulse 500 Gold Edition 16 háttérvilágítású RGB billentyűvel, vinil funkcióval vagy Loop In / Loop Out gombbal rendelkezik. A Filter / FX terület lehetővé teszi a keverék testreszabását a Serato DJ Lite és a DJUCED fájlokban elérhető effektusokkal. Akár DJUCED-ben is kombinálhatja a szűrő hatását az effektusra. Nagy karikák vannak aranygyűrűkkel és érintésérzékelővel a karcoláshoz.

Csatlakozók hiánya? Nem probléma a HERCULES DJControl Inpulse 500 Gold Editionrel

A keverő masszív, aranyozott fém alaplemezzel, gumi RGB kulcsokkal vagy csúszásgátló csúszó lábakkal büszkélkedhet, amelyeknek köszönhetően megemelheted az Inpulse 500 Gold Edition készüléket és megvédheted a kiömlött italoktól, vagy helyet kapsz a kábeleknek. A pult magassága a hosszabbító lábakkal együtt is 8 cm, és ha a lábak kinyújtottak, akkor az alap hátul megvilágított. A keverőpult tápellátását az USB interfész biztosítja. A hangsugárzók (2 × 6,35 mm-es jack + 2 × RCA) éskét fejhallgató-csatlakozó (3,5 mm-es sztereó mini-jack + 6,35 mm-es sztereó csatlakozó) csatlakoztatásához is lesznek fő kimenetek.



Keverd össze, mint egy profi

A HERCULES DJ Control Inpulse 500 Gold Edition beépített hardveres, bemeneti, szűrő - AUX FILTER vezérlővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy szűrő funkciót adj hozzá egy külső hangforráshoz, például. okostelefon, médialejátszó, vezeték nélküli mikrofon vevő, szoftverektől független. 3,5 mm-es sztereó mini-jack vagy 2 × RCA bemeneteket használhat. Az egyik zeneszám egyszerű manuális keverését a Beatmatch Guide segíti, elérhető Serato DJ Lite és DJUCED egyaránt.

Intelligens asszisztens

Csatlakoztathatsz egy mikrofont a kiegyensúlyozott bemenethez, és a High EQ és az Low EQ vezérlőkkel állíthatod be a hangját, hogy előadás közben tisztán hallhasd. A HERCULES DJ Control Inpulse 500 Gold Edition az Intelligent Music Assistant nagyszerű funkcióját is kínálja, amely mesterséges intelligencia segítségével elemzi a dalokat, és másokat javasol a könyvtáradból, amelyeket hasznos lenne lejátszani. A zene olyan streaming szolgáltatások segítségével is keverhető, mint aSerido DJ Lite TIDAL és a SoundCloud GO +, a DJUCED pedig a Beatport LINK és a Qobuz.

A HERCULES DJ Control Inpulse 500 Gold Edition keverőpult legfontosabb jellemzői

  • A népszerű keverőpultok limitált arany kiadása - világszerte csak 1000 darab
  • 16 háttérvilágítású RGB gomb, vinil funkció, Loop In / Loop Out gombok
  • Nagy felbontású jogkerék, könnyen használható gyűrűvel
  • Keverés lehetősége külső forrásból
  • Beépített hardveres bemeneti keverő
  • Tápellátás USB-n keresztül
  • A HERCULES DJ Control Inpulse 500 Gold Edition intelligens zenei asszisztenssel (IMA) van felszerelve
  • Rögzített visszahúzható lábak
  • A crossfader amplitúdójának egyszerű beállítása a görbe kapcsolóval közvetlenül a számlálón
  • Csomag tartalma: DJControl Inpulse 500 Gold Edition, fonott USB kábel arany színben, DJUCED, Serato DJ Lite, Licenckulcs a Serato DJ Pro-hoz, gyors útmutató garanciális információkkal és félmerev hordtáskával


Paraméterek

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
Nem Kész!
Mikrofon bemenet
6,3 mm jack Kész!
Vonalkimenet
RCA Kész!
Fejhallgató csatlakozó
3,5 mm Jack, 6,3mm Jack Kész!

Jellemző

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
Nem Kész!

Csatlakozás

Mikrofon bemenet
6,3 mm jack Kész!
Vonalkimenet
RCA Kész!
Fejhallgató csatlakozó
3,5 mm Jack, 6,3mm Jack Kész!
Bluetooth
Nem Kész!

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HERCULES DJControl Inpulse 500 Gold Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERCULES DJ Control Inpulse 500 Gold Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HERCULES DJControl Inpulse 500 Gold Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HERCULES DJControl Inpulse 500 Gold Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HERCULES DJControl Inpulse 500 Gold Edition.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ