A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Hikvision NVR71

Termékkatalógus
Hikvision NVR71
Hálózati felvevő - akár 8 kamera, bemeneti kártynyílás 1 x SATA HDD, LAN, USB 2.0, HDMI, Wi-Fi 2,4 GHz, RJ-45 10/100/1000 felvétel QCIF 6MP felbontással
Kód:  HKVS101 Termékszám:  DS-7108NI-E1/V/W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hikvision NVR71

Olyan eszközt keres, amely képes IP kamerákon készült képeket felvenni? Ebben az esetben mi már elkészítettük Önnek ezt a terméket a Hikvisionnál. Ezt a hálózat felvevőt arra tervezték, hogy akár 8 csatornás felvételt készítsen és játssza vissza például a hálózati kamerák és hasonló eszközök által elkészített felvételeket. Lehetővé teszi a nagy kapacitású SATA merevlemez telepítését, hogy elegendő helyet biztosítson a felvételek archiválásához. Az egyszerű felhasználói felületen keresztül nagyon könnyen beállíthatók a felvétel rögzítési és az archiváló módok is pontosan az Ön igénye szerint.

Legfontosabb jellemzők

  • Hálózati felvétel rögzítők támogatása legfeljebb nyolc hálózati kamerára vonatkozóan (más gyártóktól származó is lehetséges)
  • Wi-Fi-t használhat a hálózati csatlakozáshoz
  • Kompakt méretek
  • Nagyon felhasználóbarát környezet
  • HDMI kimenet és egy merevlemez meghajtó bementi nyílás SATA interfésszel (A készülék merevlemez nélkül kerül szállításra)

HDMI és videoformátumok támogatása

A hálózati felvevő nagyszámú videó formátumot támogat, valamint még szintén támogatja a képek készítését a felvételi folyamat időszaka alatt is. Fontos az 1000MB / s LAN interfész is, amely biztosítja, hogy könnyű legyen a  nagy mennyiségű adatmigráció és felvétel rögzítés - a minőségi felvétel készítés. Minden kétséget kizárva ez a HDMI interfész lehetővé teszi a csatlakoztatott monitoron a felvétel közvetlen lejátszását. Szintén van egy merevlemez SATA interfésszel, de ez nem szerepel a csomagban és külön kell megvásárolni. A felhasználó élvezni fogja a maximális, akár 6 Mpx képpont felbontást a bejövő és akár 50 Mb/s-ot a kimenő 80 Mb/s sávszélességen. Vezeték nélküli kapcsolattal és a Wi-Fi IEEE 802.1 b / g / n hálózattal is használhatja

További információk:

Jellemzők:
Felvétel és lejátszás valós időben

Hálózati prototkol:
IPv6, UPnP, SNMP, NTP, SADP, DDNS, SMTP, NFS, iSCSI

Felvétel:
6 megapixel, 5 megapixeles, 3 megapixeles, 1080p, UXGA, 720p, VGA, 4 CIF, DCIF, 2CIF, CIF, QCIF

Bejövő sávszélesség:
50 Mbps

Kimenő sávszélesség:
80 Mb/s

Áramellátás:
12 V DC

Méretek:
87 × 87 × 157 mm

Tömeg:
0,53 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hikvision NVR71 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hikvision NVR71. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hikvision NVR71.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ