Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Hikvision NVR71

Termékkatalógus
Hikvision NVR71
Hálózati felvevő - akár 8 kamera, bemeneti kártynyílás 1 x SATA HDD, LAN, USB 2.0, HDMI, Wi-Fi 2,4 GHz, RJ-45 10/100/1000 felvétel QCIF 6MP felbontással
40 900 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HKVS101 Termékszám:  DS-7108NI-E1/V/W Gyártó honlapja:
Hikvision NVR71 40 900 Ft Felbontott raktáron

Hikvision NVR71

olcsó
Hikvision NVR71 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Olyan eszközt keres, amely képes IP kamerákon készült képeket felvenni? Ebben az esetben mi már elkészítettük Önnek ezt a terméket a Hikvisionnál. Ezt a hálózat felvevőt arra tervezték, hogy akár 8 csatornás felvételt készítsen és játssza vissza például a hálózati kamerák és hasonló eszközök által elkészített felvételeket. Lehetővé teszi a nagy kapacitású SATA merevlemez telepítését, hogy elegendő helyet biztosítson a felvételek archiválásához. Az egyszerű felhasználói felületen keresztül nagyon könnyen beállíthatók a felvétel rögzítési és az archiváló módok is pontosan az Ön igénye szerint.

Legfontosabb jellemzők

  • Hálózati felvétel rögzítők támogatása legfeljebb nyolc hálózati kamerára vonatkozóan (más gyártóktól származó is lehetséges)
  • Wi-Fi-t használhat a hálózati csatlakozáshoz
  • Kompakt méretek
  • Nagyon felhasználóbarát környezet
  • HDMI kimenet és egy merevlemez meghajtó bementi nyílás SATA interfésszel (A készülék merevlemez nélkül kerül szállításra)

HDMI és videoformátumok támogatása

A hálózati felvevő nagyszámú videó formátumot támogat, valamint még szintén támogatja a képek készítését a felvételi folyamat időszaka alatt is. Fontos az 1000MB / s LAN interfész is, amely biztosítja, hogy könnyű legyen a  nagy mennyiségű adatmigráció és felvétel rögzítés - a minőségi felvétel készítés. Minden kétséget kizárva ez a HDMI interfész lehetővé teszi a csatlakoztatott monitoron a felvétel közvetlen lejátszását. Szintén van egy merevlemez SATA interfésszel, de ez nem szerepel a csomagban és külön kell megvásárolni. A felhasználó élvezni fogja a maximális, akár 6 Mpx képpont felbontást a bejövő és akár 50 Mb/s-ot a kimenő 80 Mb/s sávszélességen. Vezeték nélküli kapcsolattal és a Wi-Fi IEEE 802.1 b / g / n hálózattal is használhatja

További információk:

Jellemzők:
Felvétel és lejátszás valós időben

Hálózati prototkol:
IPv6, UPnP, SNMP, NTP, SADP, DDNS, SMTP, NFS, iSCSI

Felvétel:
6 megapixel, 5 megapixeles, 3 megapixeles, 1080p, UXGA, 720p, VGA, 4 CIF, DCIF, 2CIF, CIF, QCIF

Bejövő sávszélesség:
50 Mbps

Kimenő sávszélesség:
80 Mb/s

Áramellátás:
12 V DC

Méretek:
87 × 87 × 157 mm

Tömeg:
0,53 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hikvision NVR71
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ