Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
HU tisíce produktů ihned k odběru Eko drogerie

Hintamechanika

A hintamechanika egyszerű elv alapján működik, amely lehetővé teszi a szék lengését. Ez ideiglenes enyhülést jelent a hátnak, egyúttal megszünteti az egészségtelen és merev testtartású ülést ugyanabban a pozícióban. A lengés rendszerint rögzíthető, ezáltal kikapcsolható. Azonban ezeknél a székeknél nincs lehetőség az ülés vagy a háttámla dőlésszögének beállítására, ezt a két részt egymáshoz rögzítették, pontosan ezért az ilyen típusú mechanika nem alkalmas a napi több órás ülésre.

A hintamechanikás székeknél gyakran állítható az ellensúly mértéke, így kiválaszthatod, mennyi ellenállást fejtsen ki a szék a lengéshez. Az erősebb testalkatú felhasználóknak nagyobb ellenállásra, a kisebb testalkatú személyeknek vagy gyerekeknek pedig ellensúlyozásra van szükségük. Ez a mechanika a megfizethető kategóriába sorolható.

A hintamechanika főleg a karosszékekre jellemző. Amennyiben ülőmunkát végzel, szinkronmechanikájú vagy aszinkron mechanikájú széket ajánlunk számodra, amely hosszabb ideig alkalmazkodik a test pozíciójához.

Lásd még

0
Nyomtatás

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB15
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket