Hisense D12HW

Termékkatalógus
Hisense D12HW
Páramentesítő - max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 l/napos páramentesítő kapacitás, 2 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 11 kg
73 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HISodv98 Termékszám:  D12HW Gyártó honlapja:

Hisense D12HW

A praktikus HISENSE páramentesítő remek megoldást jelent, ha túl magas a páratartalom a lakásban, ami ugyanis okozhatja nem csak a falak nedvesedését, hanem a penész megjelenését is. Ez a mozgatható HISENSE páramentesítő készülék 25 m² alapterületű bármilyen típusú helyiséghez tökéletes. A megfelelő hatásfokát 12 l/nap párátlanító kapacitása szemlélteti. 2 l térfogatú folyadékgyűjtő tartályának hála nyugodtan használjuk rövidebb ideig anélkül, hogy a folyadékot ki kellene ürítenünk. Egyik nagy előnye, hogy maximálisan 40 dB-en, szinte zaj kibocsátása nélkül működik, ennek köszönhetően minden probléma nélkül működtethetjük éjszaka, alvás közben is.

Páramentesítő Hisense D12HW ...
Páramentesítő Hisense D12HW ...

A minőségi Hisense D12HW légszárító gép legfontosabb tulajdonságai

  • Eme HISENSE páramentesítő készülék csökkenti a páratartalom mértékét a lakásban vagy házban
  • Páramentesítő kapacitása 12 l/nap
  • Ajánlott szobaméret 25
  • A vízgyűjtő edény kapacitása 2 l
  • A zajszint legfeljebb 40 dB
  • Eme HISENSE páramentesítő egyéb funkciói: teljesítmény szabályozás, időzítő, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző
  • Teljes tömege 11 kg

Hisense D12HW páramentesítő gép egyéb funkciói

A praktikus HISENSE páramentesítő gép időzítővel is rendelkezik, így a lehetőségeink alapján beállíthatjuk, hogy mikor kezdődjön a páramentesítés. A teljesítményt képesek vagyunk könnyedén mérsékelni vagy éppenséggel növelni, és így regulálni az elektromos áramfogyasztást és a zajszintet egyidejűleg. Másik fontos funkciója egy olvasható integrált display számos funkció kiválasztására. Ha teljesen tele van a víztároló edény, abban az esetben ez a páramentesítő modell magától kikapcsol. Ruhák szárítására használjuk a speciális turbó üzemmódot.

Páramentesítő Hisense D12HW ...

Paraméterek

Összehasonlít
Páramentesítő kapacitás
12 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
25 m2 Kész!
Tartály térfogata
2 l Kész!
Maximális zajszint
40 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Nem Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
12 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
25 m2 Kész!
Tartály térfogata
2 l Kész!
Maximális zajszint
40 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Nem Kész!
Tömeg
11 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hisense D12HW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE D12HW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HISENSE D12HW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HISENSE D12HW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HISENSE D12HW.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ