Hisense D16CW

Termékkatalógus
Hisense D16CW
Páramentesítő - max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 16 l/napos páramentesítő kapacitás, 2 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és auto-defrost, tömege 12 kg
70 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HISodv69 Termékszám:  D16CW Gyártó honlapja:
Hisense D16CW 70 890 Ft Kérés esetén megrendeljük 3 db
Vásárlás

Hisense D16CW

A praktikus HISENSE légszárító gép remek megoldást jelent, ha túl magas a páratartalom a házban, ami rendkívül gyakran okozhatja nem csak a baktériumok elszaporodását, hanem a penész megjelenését is. Ez a szállítható HISENSE párátlanító készülék 30 m² területű mindenféle használatú helyiséghez használható. A magas teljesítményét 16 l/nap páramentesítő kapacitása támasztja alá. 2 l befogadóképességű gyűjtőtartályának hála bátran használjuk alkalmilag a folyadék kiürítése nélkül. Egy másik nagy előnye, hogy maximálisan 38 dB-en, szinte zajtalanul működik, így bátran bekapcsolhatjuk éjszaka, alvás közben is.

Páramentesítő Hisense D16CW ...
Páramentesítő Hisense D16CW ...

A praktikus Hisense D16CW párátlanító készülék fontosabb jellemzői

  • Ezen HISENSE elektromos párátlanító megakadályozza a baktériumok elszaporodását és penészképződést
  • Páramentesítő kapacitása 16 l/nap
  • Ajánlott helyiségméret 30
  • A kondenzvíztartály térfogata 2 l
  • A maximális kibocsátott zajszint 38 dB
  • Eme HISENSE páramentesítő gép egyéb funkciói: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és auto-defrost
  • Teljes tömege 12 kg

Hisense D16CW páramentesítő előnyei

A praktikus HISENSE párátlanító készülék automatikus időzítővel van ellátva, amelynek köszönhetően lehetőségünk alapján megadhatjuk, hogy mikor kapcsoljon be a készülék. A teljesítményt lehetséges könnyedén növelni vagy mérsékelni, és így vezérelni az energiafogyasztás és a zajszintet egyidejűleg. Ha tervezzük a páramentesítő készüléket a tél folyamán is használni, elérhető a remek Anti-Freeze funkció, amely megvédi az eszközt a befagyástól. Egy másik előnye egy nagyszerűen olvasható beépített kijelző a funkciók kiválasztására és elindítására. Amennyiben teljesen tele van a kondenzvíztároló edény, akkor ez a modell automatikusan magától leáll. Ha szükségünk van a ruhánk gyors megszárítására, akkor bátran használjuk a speciális turbó üzemmódot. Az auto-defrost funkció lehetővé teszi a készülék megbízható működését még hideg környezetben is.

Páramentesítő Hisense D16CW ...

Paraméterek

Összehasonlít
Páramentesítő kapacitás
16 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
30 m2 Kész!
Tartály térfogata
2 l Kész!
Maximális zajszint
38 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
16 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
30 m2 Kész!
Tartály térfogata
2 l Kész!
Maximális zajszint
38 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Igen Kész!
Tömeg
12 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Auto-Defrost Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hisense D16CW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE D16CW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HISENSE D16CW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HISENSE D16CW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HISENSE D16CW.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ