AP+ nový vizuál Shop roku

HISENSE RVCLS144AB

Termékkatalógus
HISENSE RVCLS144AB
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, töltöttségjelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, akadály észlelése és teljesítmény szabályozás, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,5 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,5 l, 2 oldalkefe, 2,2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 150 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 70 dB, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete és szürke kivitel
263 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HISrv01 Termékszám:  3838782606601 Gyártó honlapja:
HISENSE RVCLS144AB 263 990 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

HISENSE RVCLS144AB

A jól kihasználható HISENSE Robotporszívó tisztán tartja helyetted a lakást, hogy neked másra is legyen időd. Az összes felületre ideális megoldás. Padlótisztító funkciók felszívás és törlés. Amellett, hogy modern funkciókat kínál, hanem kiemelkedő funkcióival is meglepetést szerez. Ha a szennyeződéstartály megtelik, automatikusan kiüríti azt. Az okos robotporszívó azután folytatja a takarítást, hogy önmagát feltöltötte, és képes kiüríteni a tartályt. Az okos porszívót okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatod, így akkor is vezérelheted a robotporszívót, ha nem vagy otthon. Jó szolgálatot tesz rajta a hasznos lézeres navigáció. A lézeres navigációval megtervezi a takarítás leghatékonyabb útvonalát a terület pontos feltérképezését követően. Annak köszönhetően, hogy ezt a navigációt nem befolyásolják a fényviszonyok, még félhomályban is kielégítően működik a készülék.

Robotporszívó HISENSE RVCLS144AB ...
Robotporszívó HISENSE RVCLS144AB ...

A közismert HISENSE RVCLS144AB robotporszívó leglényegesebb tulajdonságai

  • A neves HISENSE robot porszívó minden padlótípuson megállja a helyét
  • Takarítás típusa: felszívás és törlés
  • Nem hiányzik róla a hasznos lézeres navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátort raktak bele, amely kapacitása 5200 mAh, és a feszültsége pedig 14,4 V
  • 6 óra kell, hogy teljesen feltöltődjön és miután fel lett töltve 150 perc ideig működik
  • A maximális kényelem érdekében a robotporszívó lehetővé teszi a szennyeződés automatikus ürítését a tisztítóállomásba egy zsák segítségével, amelynek térfogata 0,5 l
  • Lehetőséged van arra, hogy csak adott helyiséget porszívóztass fel a készülékkel
  • Vezérlés: készüléken és mobil alkalmazással
  • Kompatibilis: Wi-Fi és Smart Things
  • Mivel van rajta érzékelő, nem kell amiatt aggódnod, hogy nekimegy a bútoroknak
  • Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, ha szőnyeget érzékel
  • HEPA szűrő típusú szűrővel látták el Minőségi
  • A bútorok nem rongálódnak meg, mert van rajta egy lökhárító
  • Imádni fogod, hogy a szívóteljesítményét lehet szabályozni
  • 2,2 cm szintkülönbséggel birkózik meg
  • A precíz takarítás biztosítására a robotporszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

Míg a porszívó takarít, te dőlj hátra kényelmesen - ezt kínálja a neves HISENSE készülék

Ez az okos robotporszívó és felmosó kombinálja a porszívózást és a felmosást egyben, így megfelelően gondoskodik a lakásban lévő padlóról, és rengeteg időt spórol neked. A készülék a feltörléshez a tisztítóoldattal együtt nedves törlőkendőt használ. Értékelni fogják azok, akiknél olyan padló van, amely nem érintkezhet vízzel. Leginkább fapadlókhoz javasolt.

Robotporszívó HISENSE RVCLS144AB ...
Robotporszívó HISENSE RVCLS144AB ...

A jól felszerelt porszívóval makulátlan lesz a padló

Az ismert HISENSE robotporszívó kombinálja a tökéletes takarítást a minőségi kialakítással. Li-ion típusú akkumulátorral rendelkezik. A teljes feltöltést követően a működési ideje 150 perc. Amennyiben az akkumulátor már majdnem lemerül, a robot porszívó a jól kihasználható HISENSE gyártótól automatikusan a töltődokkolóhoz megy. Egyáltalán nem kell aggódnod semmi miatt, a porszívó mindent megold magától. Praktikus LED-fény és töltöttségi állapotjelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. A teljes töltöttség eléréséhez szükséges idő: 6 óra. Mobilalkalmazás segítségével könnyedén vezérelhető, ahol kiválasztható a terület és a takarítási ütemterv is. Működik a népszerű Wi-Fi és Smart Things technológiával. A porszívó vezérlése gombokkal történik közvetlenül a készüléken. Az alapos takarításért a robotporszívón elhelyezett oldalsó, forgó kefék száma 2.

A közismert HISENSE robot porszívó megkönnyíti a munkát nagyszerű funkcióval köszönhetően

A közismert HISENSE robotporszívó olyan technológiákkal és funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmes használatot garantálnak. A maximális kényelem érdekében a készülék automatikusan kiüríti a szemetet a dokkolóállomásba, amely eldobható porzsákot tartalmaz, űrtartalma pedig 0,5 l. A porgyűjtő anyaga műanyag. Biztosítja, hogy a por és a szennyeződések ne kerüljenek ki a porgyűjtőből. A memóriában tárolható a helyiség térképe az okos feltérképezés funkciónak köszönhetően, így megválaszthatod, hogy melyik helyiséget szeretnéd kitakaríttatni. Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, amikor szőnyegre érkezik.

Robotporszívó HISENSE RVCLS144AB ...
Robotporszívó HISENSE RVCLS144AB ...

A robot porszívó garantálja a biztonságot

A szuper HISENSE robotporszívó rendkívül megbízható segítő egy háztartásban, és mindig lehet rá számítani. Annak érdekében, hogy otthonod kitakarítása minél inkább biztonságos legyen, a készülék érzékelőkkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák a bútoroknak való ütközést. Ezenkívül kialakíthatod a saját takarítási ütemtervedet bármely napra vagy meghatározott órára, és halasztott takarítást is beállíthatsz. Megbízhatóan kerüli ki az akadályokat, és a tartós kerekek segítségével a küszöbön vagy az átmeneti akadályokon is át tud haladni, egészen 2,2 cm magasságig.

Bízz a robotporszívó professzionális teljesítményében az ismert HISENSE gyártótól

Nem kell a bútorok miatt aggódnod. Nem tesz tönkre semmit a rajta lévő ütközőnek köszönhetően. Örülni fogsz annak, hogy állítható a szívóteljesítménye, a koszos felületnek megfelelően. A porzsák térfogata 0,5 l. A közismert HISENSE robot porszívó méretei 9,7 × 35 × 35 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó súlya 9 kg.

Robotporszívó HISENSE RVCLS144AB ...
Robotporszívó HISENSE RVCLS144AB ...

Tökéletes és minőségi szűrőrendszerrel szerelték fel

HEPA szűrő típusú, kiváló szűrővel örvendeztet meg. A HEPA-szűrő rendkívül hatékony a kisebb részecskék, például a pollenek, porszemek és poratkák kiszűrésében, így ideális választás allergiások és asztmában szenvedők számára. Javítja a lakásban a levegő minőségét.

Töltési mód:

töltőállomás és tápkábel

Kefék:

finom sörtés és oldal

További kiegészítők:

felmosó textil, víztartály, virtuális fal, tisztító állomás, kefe és szűrőtisztító eszköz és felmosó tartozék

Motor típusa:

BLDC

Zajszintje:

70 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Tisztítás típusa
Felszívás, Törlés Kész!
Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2,2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Felszívás, Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2,2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Smart Things Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, Akadály észlelése, Teljesítmény szabályozás Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Fapadlók, Sima padlók Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
70 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,5 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
9,7 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
9 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HISENSE RVCLS144AB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hisense RVCLS144AB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HISENSE RVCLS144AB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HISENSE RVCLS144AB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HISENSE RVCLS144AB.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ