Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ALPINE CDE-185BT

Termékkatalógus
ALPINE CDE-185BT
4,5 2 értékelés
Autórádió - CD / MP3, FM tuner, RDS, előlapi USB, előlapi AUX, Tunelt támogató funkciók (Facebook a kijelzőn), beépített Bluetooth (BT Plus), változtatható RGB háttérvilágítás, 4x50W
Kód:  JZ123z5 Termékszám:  CDE-185BT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ALPINE CDE-185BT

Az Alpine CDE-185BT autórádió előlapi USB portja 1A-es kimenetet biztosít, így külső meghajtót is csatlakoztathatsz a rádióhoz, és tartalmát lejátszhatod, valamint gyorsan feltöltheted okostelefonodat és zenelejátszóidat, köztük akár az iPhone-odat is. Az autórádión közvetlenül játszhatod le a zeneszámokat az iPhone/iPod készülékedről USB-n keresztül. Ha Direct Control üzemmódra váltasz, akkor a zenelejátszást az iPod/iPhone képernyőjéről vezérelheted. Ezen felül CD-ről, a rádióból és line-in kapcsolatról is lejátszhatod a számokat.

Ha letöltöd a TuneIt alkalmazást, és az iPhone-t USB-n keresztül, vagy az Android OS telefont Bluetooth-tal csatlakoztatod, akkor a telefon praktikus felületén keresztül állíthatod be az autóban a kívánt hangzást. Ha fent vagy a Facebookon, akkor az alkalmazás értesítést küld az új üzenetekről a telefodonra és a fejegységre is.
 
Az autótrádió Bluetooth Plus technológiája segítségével a telefont vezeték nélkül is csatlakoztathatod, így hallgathatod a zenét és vezérelheted a hangerőt az olyan netes alkalmazásokból is, mint a  Spotify, a TuneIn, az AUPEO, a Last FM és az Audible. A beépített mikrofonnal az autórádió kihangosítóként is működik. Ha az autód start-stop funkcióval rendelkezik, akkor a rádió még olyankor sem áll le, amikor a kereszteződésben a piros lámpánál várakozol.

A Bluetooth Plus lehetővé teszi, hogy két hívást várakoztass, és válts közöttük. Az öt előre beállított visszhang csökkentő mód javítja a hangminőséget. Az akkumulátor töltöttségének és a térerő kijelzésére szolgáló ikonok segítik a navigálást. Az új funkicók közé tartozik atelefonkönyv automatikus frissítése, és az ábécé sorrendben történő keresés. A telefonkönyvben gyorsan végigpörgetheted a neveket, vagy akár név szerint is kereshetsz. A lejátszáskor láthatod a szám címét és az előadót is.

 
Az autórádió 4 darab 50W-os hangszóróval működik.

Az autórádió beépített ekvalizátora 10 előre beállított funkcióval rendelkezik. A hangbeállítások között gyorsan válthatsz a zenei stílusnak megfelelően.  A kilenc sávos parametrikus ekvalizátorral ízlésedhez állíthatod a hangzást.
A változtatható háttérvilágítás már nem korlátozódik csupán néhány színre, itt több mint 150 ezer szín közül választhatsz. Válassz olyan színt, amely megy az autód műszerfalának világításához. Számos előre programozott színbeállítás is rendelkezésre áll.

Műszaki adatok:

Erősítő:
4 x 50 W

Lejátszott formátumok:
MP3 / WMA / AAC / CDDA

Ekvalizátor:
Kilenc sávos parametrikus MediaXpander
 
Csatlakozási lehetőségek:
Bluetooth
BT Audio Streaming
App Direct
Előlapi USB-port - az 1000 mA töltés támogatása
Előlapi AUX bemenet (3,5 mm-es mini jack)
Hangvezérlés
Kormánykerék vezérlés előkészítése
Távvezérlés előkészítése

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALPINE CDE-185BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPINE CDE-185BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALPINE CDE-185BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALPINE CDE-185BT.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ