Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

ALPINE CDE-190R

Termékkatalógus
ALPINE CDE-190R
Autórádió - CD/ MP3, FM rádió, RDS, elülső USB (1000mA ) lejátszáshoz vagy töltéshez, elülső AUX csatlakozó, változtatható zöld/piros háttérvilágítás, 4x50W
Kód:  JZ124b1 Termékszám:  CDE-190R Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ALPINE CDE-190R

Szereti kedvenc rádióállomását vagy kedvenc zeneszámát hallgatni vezetés közben? Az ALPINE vezető autórádió gyártó páratlan zenei élvezetet nyújt az utazás során. Élvezze a kiválasztott előadóművészeket a legjobb minőségben. Ez a CD-s autórádió kiemelkedő technológiát, innovatív funkciókat és a hangszínmódosítás széles skáláját kínálja. Kifinomult dizájnjával és modern fekete kivitelével ragadja meg a figyelmet. A gombok és a kijelző zöld vagy piros háttérvilágítása tetszés szerint változtatható. Állítsa be az autórádió háttérvilágítását aktuális hangulatának megfelelően, adjon stílust rádiójának!

Legfontosabb jellemzői

  • A legtöbb autóba egyszerű beszerelni
  • A gombok és a kijelző fényereje és háttérvilágítása változtatható
  • USB csatlakozó külső meghajtók számára
  • Telefonok gyorstöltése az 1 amperes teljesítménynek köszönhetően
  • Speciális basszus beállítások
  • Lemezek lejátszása: CD, CD-R / RW
  • Támogatott formátumok: CDDA, MP3, WMA, AAC

Korlátlan zenei könyvtár és telefonok gyorstöltése

Örülni fog a kényelmes rádió vezérlésnek. Az elülső USB és AUX bemeneteknek köszönhetően a rádióhoz külső, hordozható meghajtókat is csatlakoztathat. Így, végtelen mennyiségű zenéhez juthat, ami a leghosszabb utakra is elég. Az 1 amperes töltési teljesítménynek köszönhetően gyorsan fel tudja tölteni telefonját. Állítsa be okostelefonján azt a hangszínt, ami a leginkább megfelel Önnek.

Maximalizálja a zenei élvezetet

Az autórádió a BassEngine technológiának köszönhetően haladó basszus beállításokat tesz lehetővé. Válasszon egyet a hat szint közül, állítsa be a cut-off frekvenciát, a Q faktort és a mélynyomót úgy, hogy a legjobb hangminőséget és hangegyensúlyt kapja.

 

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALPINE CDE-190R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPINE CDE-190R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALPINE CDE-190R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALPINE CDE-190R.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ