A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Autós erősítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

Gyakran utazol autóval, és igényes, kiváló minőségű hangzásra vágysz? Emeld a zenehallgatást egy következő szintre az autó erősítőjével. Amellett, hogy a erősítik a zenét, ezek az eszközök hangminőséget is javítják. Miért jó, ha autóerősítőt vásárolunk, és hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Tovább

Mire való az autóerősítő?

Az autóerősítővel nagyobb teljesítményt kaphat az autórádió, és kiváló hangzást és részletgazdag megszólaltatást érhetsz el. A rádió kimeneti frekvenciatartományát is megnövelheted vele, hogy a lejátszott zenék tisztábbak legyenek és sokkal valósabbnak tűnjenek.

Miért vegyünk autóerősítőt?

Az autóerősítővel a zene még nagy hangerőnél sem lesz torz. Mi a többi ok?

  • Tovább növelheti hallgatói élményét.
  • Kiterjeszti a frekvenciatartományt és javítja a hangminőséget.
  • Stílusos kialakítással rendelkezik, amely kiegészíti az autó belsejét.

Az autóerősítő javíthatja a hangszórópárok és a mélynyomó hangját is az autóban.

A megfelelő autóerősítő kiválasztásának kritériumai

A csatornák száma

Az erősítő csatornáinak száma határozza meg, hogyan használhatjuk. Vannak egycsatornás (mono) és többcsatornás erősítők, amelyek 2-6 csatornás formátumban állnak rendelkezésre.

  • Az egycsatornás mono erősítők a mélynyomók táplálására alkalmasak. Alacsonyabb a frekvenciatartományuk és szabályozható a mélysugárzási intenzitásuk.
  • A többcsatornás erősítőt elsősorban a hangszórópár vagy a négy hangszórós rendszerek táplálására használhatjuk. Két vagy négy hangszórót és mélysugárzót is működtethetnek egyidejűleg.

Milyen teljesítménye legyen?

Az a jó, ha az autóerősítő teljesítménye arányos az általa működtetett hangszórók teljesítményével. Ideális esetben az erősítő teljesítménye a hangszórók teljesítményének 75% -a legyen, és körülbelül 15% -kal legyen erősebb, mint a mélysugárzó.

Erősítő impedanciája és a hangszórók

Az impedancia azaz a váltakozó áramú ellenállás, és a hangszórón feltüntetett érték mindig legyen egyenlő vagy magasabb, mint az autóerősítőn feltüntetett érték. Például egy 2 Ohmos erősítő alkalmas az 5 Ohmos impedanciájú hangszóró kihajtására.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
4,7
Sony XM-N502
Autórádió erősítő - 2 csatornás, 2x 65 W
35 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JW908ef1
Pioneer GM-A5702
Autórádió erősítő - 2/1 csatorna, RMS 2x150W (4Ω) vagy 1x480W (4Ω áthidalva), 2x240W (2Ω), frekvenciatartomány 10Hz-70kHz
71 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PIO032z2
4,8
Pioneer GM-A3702
Autórádió erősítő - 2/1 csatornás, RMS 2x 60 W (4Ω) vagy 1x 190 W (4Ω hidalva), 2x 95 W (2Ω), frekvenciatartomány: 10 Hz - 70 kHz
36 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PIO032z1
Pioneer GM-A6704
Autórádió erősítő - 4/3/2 csatornás, RMS 4x 60 W (4Ω) vagy 2x 190 W (4Ω hidalva) vagy 4x 95 W (2Ω), frekvenciatartomány: 10 Hz - 70 kHz
75 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PIO032z4
autóNAVITEL kettős kamerák: tartsd szemmel a jármű előtt és mögött kialakult helyzetet A cseh NAVITEL gyártó kettős menetrögzítő kamerája vigyáz rád - elölről és hátulról egyaránt. Korszerű technológiákat (pl. éjszakai látás), hurok felvételt és nagyon egyszerű telepítést kínál. Semmiféleképpen ne becsüld alá a jármű védelmének ezt a módját. Bizonyos...

Autós erősítők

A Autós erősítők kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Autós erősítők – megbízható márkák

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ