Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

NANO EXPERT Car box care NANO technológia

Termékkatalógus
NANO EXPERT Car box care NANO technológia
4,3 4 értékelés
Autókozmetikai termék - autóápolási szett az autó professzionális ápolásához
Kód:  AUPR223a Termékszám:  carboxcare
NANO EXPERT Car box care NANO technológia Megszűnt

NANO EXPERT Car box care NANO technológia

Adj útitársad számára az újdonság erejével ható vadonatúj ragyogást, mintha csak most gördült volna le a gyártósorról és használj ehhez korszerű nano technológiát. Ez a Car box autóápolási szett nem csak a festéknek biztosít védelmet, de átfogó védelmet nyújt az autók és motorkerékpárok kerekeinek is. Kényeztesd autód még ma. Biztosan elnyeri tetszésed egyszerű alkalmazása és az a tulajdonság, hogy kedvenc autód számára akár 12 hónapig is védelmet nyújt.

Legfontosabb jellemzői

  • Modern termék a festék, a kerekek és az autó üvegének védelmére, valamint a motorkerékpárok átfogó ápolására
  • Megakadályozza a későbbi szennyeződések megtapadását
  • Kitölti a mikrorepedéseket és lezárja őket
  • Kopásálló bevonattal rendelkezik, amely ellenáll a felverődő, kis kavicsokból származó karcolásoknak és a pornak
  • Vegyszer-, és útszóró só álló
  • Egyszerűen alkalmazható
  • Legfeljebb tizenkét hónapig védi az autót

Nagyon tartós termék

A termék egyedisége a fluorozott polimerek nanorészecskéin alapul. A teflon és a kerámia behatolnak a festék pórusaiba, kitöltik a mikro repedéseket és lezárják azokat. Ez egy nagyon vékony és kemény bevonatot képez, amely taszítja a szennyeződéseket és ellenáll a felületkoptató környezetnek, valamint az UV sugárzásnak is. Nincs többé leülepedő ásvány, kalcium és biológiai szennyeződések, elöregedő lakk, sőt oxidáció sem. A termék mennyisége egy nagyobb jármű kezelésére elegendő, vagy akár kétszeri használatra is alkalmazható.

Egyszerű alkalmazás

  • Mosd le az autót a NANO SHAMPOO BRILLIANT termékkel, hagyd 5 percig rajta állni, majd öblítsd le vízzel, töröld szárazra vagy hagyd megszáradni
  • Gondosan zsírtalanítsd a karosszériát a DEGREASER LACKER zsírtalanító készítménnyel, egy nem-nedvszívó mikroszálas kendő segítségével. Hagyd 5 percig száradni
  • Vidd fel egyenletesen a felületre körkörös mozdulatokkal a NANO F1 készítményt egy ronggyal vagy mikroszálas kendővel, és hagyd hatni, majd elkezdheted a polírozást
  • 15 perc elteltével alkalmazd a NANO F2  készítményt ugyanezen a módon. Ezután hagyd körülbelül három percig hatni (elpárolog), majd körkörös mozdulatokkal polírozd a felületet a mikroszálas törlőkendővel
  • Használd az ANTI-RAIN terméket a szennyeződésektől mentes, zsírtalanított üvegfelületen egy spriccelő és egy mikroszálas anyag segítségével, majd hagyd öt percig hatni. Ezt követően óvatosan töröld át a felületet újra a mikroszálas törlőkendővel.

A tökéletes hatás elérése érdekében a polimerizációs folyamat alatt (24 óra időtartam) ajánlott, hogy az autó ne érintkezzen vízzel, porral, felületkoptató környezettel és közvetlen UV sugárzásnak se tedd ki! Alkalmazása nem igényel polírozó gépet vagy más eszközt. Nagyon egyszerűen és meglepően könnyen alkalmazható otthonodban is.

Figyelem: Használat előtt mindegyik termék felrázandó.

A készlet tartalma

  • Nano sampon
  • Nano zsírtalanító és lakk tisztító
  • Nano paszta F1
  • Nano paszta F2
  • Ablaktisztító folyadék
 

Paraméterek

Használat
Karosszéria, Szélvédők Kész!

Használat

Használat
Karosszéria, Szélvédők Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NANO EXPERT Car box care NANO technologie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NANO EXPERT Car box care NANO technológia.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ