30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BBQ grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Működési elv
Faszén tüzelésű
(6)
Gáz
(5)
Fatüzelésű
(4)
Pellet tüzelésű
(1)
Grill típusa
Kerti
(9)
Nyárssal
(1)
Tűzrakó
(1)
3 az 1-ben
(1)
BBQ
(12)
Hordozható
(1)
Állványos
(1)
Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas
(4)
Króm
(1)
Rozsdamentes acél
(2)
Acél
(2)
Zománc
(2)
Grillfelület átmérője
30 cm
42 cm
-
Grillfelület szélessége
45 cm
112 cm
-
Grillfelület mélysége
40 cm
50 cm
-
Grill magassága
54,5 cm
150 cm
-
Grill szélessége
35 cm
159 cm
-
Grill mélysége
35 cm
68 cm
-
Szűrés

A kikapcsolódás és a családdal vagy barátokkal töltött szép pillanatok élvezete elválaszthatatlanul kapcsolódik a finom ételekhez, különösen, ha azokat kézzel készítik. Finom húsok, sajtok, zöldségek és egyéb finomságok - a BBQ grill gondoskodik minderről. Nem tudod, melyiket válaszd? Segítünk a számodra legmegfelelőbb BBQ grillsütő kiválasztásában.

Tovább

Egy BBQ grillsütő különböző típusú lehet - melyik BBQ sütő a legjobb a számodra?

Egy BBQ grill többféle formában létezhet, így mindenki kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő BBQ grill sütőt. A BBQ grill sütőket a fűtési mód szerint lehet kategorizálni. Gázzal működő BBQ sütő vagy faszénnel működő BBQ sütő?

A faszenes BBQ sütő tökéletes megoldás a kertben vagy a teraszon

Faszenes BBQ sütő - az ételek forró parázson készülnek. Mi a faszenes BBQ sütő előnye? A magas hőmérséklet több órán át történő fenntartásával hatékonyan süthetünk és takarékoskodhatunk a szénnel.

A faszenes BBQ sütő segítségével finomságokat süthetünk időjárástól függetlenül. A BBQ sütő használatakor felszabaduló füst segítségével egyenletesen füstölhetjük az ételeket, melynek hatására gyorsan és egyenletesen sülnek a BBQ sütő belsejében.

A gázgrill a sebességre helyezi a hangsúlyt

A világ legjobb éttermei gázgrillt használnak. Tagadhatatlan előny a gyorsaság. Egy ilyen BBQ grillsütő a bekapcsolást követő öt perc elteltével már a megfelelő hőfokon süti az ételeket. Ezenkívül a gázgrill általában három vagy több égővel van felszerelve, így legalább három hőmérsékleti zóna áll rendelkezésre. A BBQ sütő égői közül a melegebb a húst készíti elő, a hűvösebb pedig a kész darabok hőmérsékletét tartja fenn.

Az elektromos BBQ grillsütő egyesíti a nagyszerű ízt és a mobilitást

Bár a szabadban nem igazán alkalmas az elektromos BBQ grillsütő, viszont a teraszon vagy akár beltéren tökéletesen elvégzi a feladatát. Az így elkészített étel ízletes és lédús, az elektromos BBQ sütő előnye a mobilitás és az, hogy konnektorba csatlakoztatva működik. Ráadásul, ha a BBQ sütő a konyhában helyezkedik el, akkor a grillfűszerek és egyéb eszközök is kéznél lesznek.

Érdekel egy elektromos grillsütő? A hagyományos konyhai készülékek méretének megfelelő modelleket is kínálunk.

Milyen más BBQ sütő van a kínálatban?

A BBQ grill alapvető felosztásán kívül, tovább is megkülönböztethetjük őket, például a kialakítás szerint, emellett vannak további érdekes megoldások.

  • A füstölő segítségével minden BBQ grill egy kicsit jobb lesz. Szereted a füstölt húst?
  • A tűzrakó tál biztonságos és hordozható alternatívája a tábortűznek. Még énekelhetsz is körülötte gitárral a kezedben.
  • A lávaköves grillek speciális kövekkel vannak felszerelve, amelyek a gázgrillekben biztosítják a hőleadást.
  • A vizes füstölővel ellátott BBQ sütő nem faszénnel vagy brikettel, hanem fával működik. Ez alacsony fogyasztást és alacsony mennyiségű füstöt jelent.
  • A BBQ grill mozdony egy nagyon népszerű BBQ sütő. Füstölés, grillezés, sütés - mindez egy készülékben.

i

Barbecue vagy grillezés - melyik melyik?

Bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy ezek a fogalmak ugyanazt jelenthetik, de ez nem így van. A grillezés az ételek közvetlen vagy közvetett hőforrás fölött történő sütése, míg bármilyen barbecue-receptet is használsz, a hús sütése lassú, hosszú ideig tart, és a hőforráshoz képest oldalt helyezzük el.

Hogyan járjunk el a BBQ grill kiválasztásakor?

Nem könnyű választani a széles BBQ grill választékból, hiszen számtalan van belőlük. Ahhoz, hogy a megfelelő BBQ sütő kiválasztása megtörténjen, meg kell válaszolni néhány kérdést, és jobban el kell merülni a BBQ grill sütők világában. Melyek ezek? Derítsük ki.

BBQ grillsütőt keresel és nem tudod, hogy a fenti típusok közül melyik a megfelelő?

Tehát melyik BBQ grill a megfelelő? A hús hőkezelése a szakács szakértelmétől függ. A BBQ sütő típusától függően változhat az elkészült hús végeredménye? Természetesen előfordulhat, hogy a füstöléstől intenzívebb ízeket kapunk. De alapvetően vegyük figyelembe a BBQ sütő által előnyben részesített üzemanyagtípust, a mobilitást és a különböző BBQ sütő típusok egyéb előnyeit.

A BBQ sütő felülete és szerkezete. Melyik a megfelelő anyag a grillsütőhöz?

Ne becsüljük alá a felhasznált anyagot - ez egy fontos paraméter, amely alapján a BBQ sütő kiválasztása történhet. Háromféle BBQ sütő fajtával rendelkezünk: acél, öntöttvas és kerámia. Az egyes anyagok különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. A kerámia grill nehéz, de jobban tartja a hőt. Az öntöttvas BBQ grill olcsóbb, jól tartja a hőt, de nehezebb tisztítani. Az acél BBQ grill ellenálló, könnyen tisztítható, de kevésbé tartja a hőt.

Más érdekes kivitelezések is rendelkezésre állnak. Lehet például zománcozott felületű grillsütőt kapni, valamint krómozott grillrácsot is.

BBQ grillsütő kiválasztása a főzőfelület méretének megfelelően

A BBQ grill különböző méretű grillfelületeket kínál. Válaszd ki a méretet attól függően, hogy mekkora társaságnak szeretnél örömet szerezni a finomságaiddal. Otthoni használatra egy kicsi BBQ sütő is megteszi, kisebb partikra vagy nagycsaládosok számára egy közepes barbecue grill a megfelelő, optimális, professzionális főzéshez és nagy partikhoz pedig egy nagy grillfelületet nyújtó BBQ sütő lesz az ideális választás. Nem vagy biztos benne? A középutat választva biztosan nem jársz rosszul.

Nincs kéznél a BBQ grill szett? A szakács és a grillezés sem lehet teljes a megfelelő BBQ grill szett nélkül, ezért kínálatunkban megtalálsz minden szükséges eszközt.

Győződj meg róla, hogy a BBQ grill megfelelő magasságú és súlyú

A BBQ grill magassága és súlya szintén befolyásolja a grillezés kényelmét. Gyakran fogod beizzítani a grillsütőt? Akkor mindenképpen érdemes beruházni egy jó minőségű modellbe, amely elég magas, és nem kell túlságosan lehajolnod hozzá. Ha a mobilitás a legfontosabb, válassz a könnyebb (legfeljebb 20 kg-os) BBQ grill modellek közül, vagy egy kerekes BBQ sütő modellt.

Hasznos felszerelések és tuning a BBQ sütő számára

Egy BBQ sütő olyan érdekes kütyüket vagy felszereléseket nyújthat, amelyeket garantáltan csodálni fognak minden partin vagy összejövetelen.

  • A fedél segítségével zárható vagy nyitható a BBQ grill. Ez a hő megtartására szolgál.
  • A hőmérő lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérhesd a BBQ sütő belső hőmérsékletét, és időben beavatkozz, ha szükséges.
  • A hőmérséklet-szabályozás befolyásolja a BBQ sütő tüzelőanyag hőjének intenzitását. Kell még hozzáadott hőmérséklet a sütéshez? Nem probléma.
  • A BBQ sütő tárolófelülete alkalmas a kész falatok és a BBQ grill pác elhelyezésére.
  • A csepegtető tálca megkönnyíti a BBQ sütő karbantartást és eltávolítja a zsiradékot.
  • A kivehető rács alkalmas az ételek kényelmes kezelésére, tisztítására stb.
  • A tapadásmentes felülettel ellátott BBQ sütő használatával még könnyebbé válik a hús sütése, mivel megakadályozza, hogy a hús odaégjen a grillrácshoz.
  • A grillkocsi garantálja a kényelmet. A BBQ grill így könnyen mozgatható vagy elpakolható a következő grillezéshez.
  • A tároló hely alkalmas a BBQ sütő kiegészítők, fűszerek vagy tüzelőanyagok tárolására.

Még mindig nem vagy biztos a BBQ sütő kiválasztásában? A Hogyan válasszunk kerti grillsütőt című cikkünk megkönnyítheti a döntésedet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Cattara ROYAL Szállításra kész > 5 db
Grill - faszén tüzelésű, kerti, BBQ, hordozható és állványos, grillfelület 2436 cm², méretek 106 × 102 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga acél, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőmérő és kivehető rács, tömege 29 kg
59 990 Ft

2.
Grill - gáz, oldalsó gázégővel, kerti és BBQ, grillfelület 4050 cm², méretek 121 × 159 × 62 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga rozsdamentes acél, grill anyaga rozsdamentes acél, oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács, tömege 74 kg
365 990 Ft

3.
Panama BBQ Szállításra kész 3 db
Grill - faszén tüzelésű és fatüzelésű, kerti és BBQ, grillfelület 3024 cm², méretek 131 × 151 × 68 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga zománc, grill anyaga acél, lehajtható felület, fedő, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács
155 690 Ft

12 termék
4,4 67×
Cattara ROYAL
Grill - faszén tüzelésű, kerti, BBQ, hordozható és állványos, grillfelület 2436 cm², méretek 106 × 102 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga acél, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőmérő és kivehető rács, tömege 29 kg
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Cattara006
G21 Florida BBQ Premium Line + ingyen nyomáscsökkentő szelep - Grill Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2
G21 Florida BBQ Premium Line + ingyen nyomáscsökkentő szelep
Grill - gáz, oldalsó gázégővel, kerti és BBQ, grillfelület 4050 cm², méretek 121 × 159 × 62 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga rozsdamentes acél, grill anyaga rozsdamentes acél, oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács, tömege 74 kg
365 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PENSK003
3,0
Panama BBQ
Grill - faszén tüzelésű és fatüzelésű, kerti és BBQ, grillfelület 3024 cm², méretek 131 × 151 × 68 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga zománc, grill anyaga acél, lehajtható felület, fedő, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács
155 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PWP199
5,0
Argentina BBQ Premium line, 5 égő + ingyen nyomáscsökkentő szelep
Grill - gáz, oldalsó gázégővel, kerti és BBQ, grillfelület 2816 cm², méretek 116 × 136 × 56 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga rozsdamentes acél, oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, kerekek, fedő, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács
227 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PWP197
5,0
BBQ Collection Fire basket 150 x 35 cm, tömeg 11,7 kg
Kerti tűzrakó - anyaga: acél, kerti tűzhely teljes mérete: 150 × 35 × 35 cm (ma×sz×mé)
71 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BBQCo002
Weber SPIRIT E-220S Classic, GBS
Grill - gáz, BBQ, méretek 116 × 127 × 61 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga öntöttvas, lehajtható felület, kerekek és hőmérő
248 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WBRGR178
1,0
Klarstein Sauenland Pro
Grill - faszén tüzelésű, kerti, csirkesütő és BBQ, grillfelület 4480 cm², méretek 92 × 138 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga rozsdamentes acél, grill anyaga acél, grillnyárs , gurulós kocsi, fedő, kivehető rács és szélvédő fal, tömege 27,5 kg
265 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: KLARHo003
3,0
Panama BBQ
Grill - faszén tüzelésű és fatüzelésű, kerti és BBQ, grillfelület 3024 cm², méretek 131 × 151 × 68 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga zománc, grill anyaga acél, lehajtható felület, fedő, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács
147 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PWP199
5,0
BBQ Collection 3 az 1-ben Tűzrakóhely, BBQ és Teppanyaki grill
Grill - faszén tüzelésű, fatüzelésű és pellet tüzelésű, kerti, tűzrakó, 3 az 1-ben és BBQ, méretek 90 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
93 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BBQCo001
3,7
VOREL Faszenes Grill 46x46cm
Grill - faszén tüzelésű, BBQ, grillfelület 1800 cm², méretek 100 × 90 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, lehajtható felület, kerekek és fedő, tömege 8 kg
22 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPRA4702a
Napoleon Legend 485 - Grill Ingyenes
szállítás boltjainkba
Napoleon Legend 485
Grill - gáz, BBQ, grillfelület 3128 cm², méretek 54,5 × 75,5 × 54 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga alumínium, tömege 43 kg
483 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HiLi0031
Costarica BBQ Premium line, 5 égő + nyomáscsökkentő szelep
Grill - gáz, oldalsó gázégővel, kerti és BBQ, grillfelület 3268 cm², méretek 119 × 153 × 62 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga rozsdamentes acél, oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, kerekek, fedő, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács
284 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PWP198

BBQ grillek

A BBQ grillek kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó BBQ grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb BBQ grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: BBQ grillek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ