Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

COWON Black Box AW2 64GB ezüst

Termékkatalógus
COWON Black Box AW2 64GB ezüst
3,0 1 értékelés
Autós kamera - CMOS érzékelővel, 140°-os képszög, 2,7"-es kijelző, vezeték nélküli, videó max. felbontása Full HD (1920×1080), sztereó hangzás, 64 MB belső memória, külső mikrofon és jack 3,5 mm csatlakozó, Wi-Fi, használati útmutató és autós töltő a csomagolásban, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról
Kód:  JV662b5 Termékszám:  8809290185396 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AW2 64GB ezüst

A Cowon Systems vállalatot 1995-ben alapították. Ezen dél-koreai cég fogyasztói elektronika és szoftver kínálatát 2000-ben hordozható lejátszókkal bővítette, amelyek manapság tevékenységének magját képezik.
A Cowon termékek bárhol is legyenek tesztelésnek alávetve, azok mindig győztesként kerülnek ki.

Egyedülálló

A közlekedési baleset okozójának kimutatása mától nem lesz probléma. Ezen Full HD felbontású elülső és hátsó autós videó rögzítő készlet a legegyszerűbb eszköze annak, hogy is igazoljuk ártatlanságunkat a közlekedési balesetekben. A komplikációk elleni bebiztosítás leghatékonyabb módját kínálja kedvező áron, melyekkel bármelyik sofőr szembe találhatja magát. Okos készülékek csatlakoztatását a beépített Wifi egység könnyíti meg. Az Android és iOS platformokra elérhető Smart Manager alkalmazás segítségével a videofelvételek a memória kártya manuális kivétele nélkül is a rendelkezésére állnak. Számos haladó beállítással szolgál, például a felvétel felbontásának, szenzorok érzékenységének és tápellátással kapcsolatos módosítások lehetőségével.

Széles látószög

A 140 fokos szélességű látószögnek köszönhetően minden fontos, a közelben megtörténő eseményt lencsevégre kaphat. Sokkal nagyobb látómezőt fedhet le a készülékkel, mint a hagyományos objektívvel rendelkező más videó rögzítők segítségével. A digitális videó rögzítő így a szembe sávban kibontakozó eseményekről sem marad le. A videók a 64 GB kapacitású belső memóriában kerülnek tárolásra.

Éles kép

A kamera kiváló teljesítményű CMOS érzékelővel van ellátva, amely lehetővé teszi a videók rögzítését Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontásban a másodpercenkénti 30 képkocka mellett. Mától probléma nélkül azonosítható a baleset okozója illetve a közlekedési törvénysértő kiléte a rendszámtábla leolvasása alapján. Mindezek mellett a kiváló képminőséget kihasználhatja szokatlan útjai megörökítésére is. A felvételeket kiegészítheti a nyaralásán rögzített videókkal is.

 

Paraméterek

Adat interfészek
Wi-Fi Kész!
Audio/Video
Külső mikrofon, Jack 3,5 mm Kész!
Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő Kész!
Memóriakártya típusa
Memóriakártya nélkül Kész!
Belső memória
64 MB (0,06 GB) Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi Kész!
Audio/Video
Külső mikrofon, Jack 3,5 mm Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő Kész!

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa
Memóriakártya nélkül Kész!
Belső memória
64 MB (0,06 GB) Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
76 g Kész!
Szélesség
10,2 cm Kész!
Magasság
3,8 cm Kész!
Mélység
3,8 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COWON Black Box AW2 64GB ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Black Box AW2 64GB stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COWON Black Box AW2 64 GB strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Black Box AW2 64GB silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Black Box AW2 64GB silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ