Shop roku Akvizice ApF HU

Bosch AQT 45-14 X

Termékkatalógus
Bosch AQT 45-14 X
4,9 10 értékelés
Magasnyomású mosó 2100W, 140 bar nyomás, 450 l / óra áramlás, 8 m tömlőhossz, alumínium szivattyú, tömlőolló, tartozékok
Kód:  BOC804g Termékszám:  0.600.8A7.400 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch AQT 45-14 X

Praktikus segítség a tisztítást. Bosch márkájú van otthon technológia egyet jelent a minőség és sokéves tapasztalat. Még a magas nyomású tisztító AQT 45-14 X megfelel a magas színvonalú, amelyek biztosítják, hogy nem lesz képes biztonságosan támaszkodik. Robusztus kialakítás, nagy teljesítmény 2100 W, maximális vízáram 450 l / h lehetővé teszi a sokoldalú eszköz a mindennapi használat során a kertben vagy a garázsban és takarító cégek és műhelyek.

A teljesítmény könnyen és az Auto-Stop fogyasztanak, miközben dolgozik a tisztább csak a minimálisan szükséges mennyiségű energiát és vizet. Időt és energiát is minimálisra csökkent, köszönhetően a sok nástavcům sajátos méregtelenítési, hogy lehetséges, hogy megvásárolja az Ön igényei szerint. Minden melléklet mentéséhez közvetlenül az integrált tartozék tartó, valamint könnyen namotáte hosszabbító tömlő. Az egész készülék úgy, hogy gyors és rendezett, miközben mindig használatra kész. A könnyű kezelhetőség, ahol stabil kerekek és a fogantyú.

Benne van a nyolc méter hosszú tömlő tartomány elérése is a legkevésbé hozzáférhető helyeken is.A hálózati kábel elég hosszú és 5 méter. A csomag is található kefe cserép új, innovatív 3in1 fúvóka a tartály mosószer 550 ml és rotációs fúvókák.

Műszaki adatok:

Fogyasztás:
2100 W

Max. nyomás:
140 ba

Max. nyomás:
450 l / h

Max. bemeneti hőmérséklet:
40 ° C-on

Kábel hossza:
5 m

Tömlő hossza:
8 m (PVC)

Jellemzők:

  • integrált tartozék
  • SDS-rendszer gyors
  • stoppolás rendszer
  • önfelszívó képesség
  • vízszűrő
  • Tisztább teraszok Deluxe
  • teleszkópos nyéllel
  • Coil tömlő magasnyomású mosók

Paraméterek

Tömlő hossza
8 m Kész!
Áramlás
450 l/h Kész!
Nyomás
140 bar Kész!
Teljesítmény
2 100 W Kész!
Felszerelés
Hajtókar Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch AQT 45-14 X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH AQT 45-14 X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch AQT 45-14 X + príslušenstvo.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ