A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Bosch UniversalInspect Vizsgálókamera

Termékkatalógus
Bosch UniversalInspect Vizsgálókamera
4,1 6 értékelés
Vizsgáló kamera - vizsgálókamera, kamerafej átmérője: 8 mm, kijelzőméret: 2,31", 4× 1,5 V LR6 (AA) a csomagban
Kód:  BOC142a Termékszám:  0.603.687.000 Gyártó honlapja:

Bosch UniversalInspect Vizsgálókamera

A Bosch UniversalInspect vizsgálókamera segítségével gyorsan ellenőrizheted a nehezen megközelíthető vagy sötét területeket, majd dokumentálhatod az eredményeket. A 2,31 hüvelyk méretű színes kijelző felbontása 320 × 240 px. Az UniversalInspect kamera fő felszerelései közé a 8 mm átmérőjű kamerafej, az akár nyolc kép tárolására képes belső tárhely és a nyílás a mikro-SD kártya számára tartozik, amely lehetővé teszi a vizsgálat során szerzett adatok átvitelét a további szerkesztéshez. A 95 cm hosszú vezetéket könnyen a kamera köré tekerheted, majd kényelmesen elhelyezheted a készüléket a mellékelt tasakba. A Bosch vizsgálókamera tartozékai közé egy horog, egy mágnes, egy tükör, két karmantyú a tartozékok csatlakoztatásához és 4× 1,5-V-LR6 (AA) elem tartozik.

A BOSCH vizsgálókamera fő jellemzői

  • Kamera a nehezen megközelíthető és sötét helyek ellenőrzésére
  • Lehetővé teszi a megfigyelési eredmények dokumentálását és továbbítását
  • Nyílás a mikro-SD kártya számára
  • Felbontása 320 × 240 px (a kijelző mérete 2,31")
  • A vizsgálókamera vezérlése intuitív
  • Digitális zoom és LED világítás funkciók
  • A kamera 4 × 1,5-V-LR6 AA elemet igényel (tartozék)

Az UniversalInspect kamera számos funkciója

A fekete-fehér kontrasztnak köszönhetően az UniversalInspect kamera a nagyon tükröző felületekkel (víz, fém stb.) is tud dolgozni. A 180°-os képelforgatás funkció segítségével megfordíthatod a nézőpontot. A digitális zoom vagy a kamerafejen elhelyezett praktikus LED világítás sem hiányzik. Az UniversalInspect vizsgálókamera használatakor gyártója, a Bosch nagyon egyszerű és intuitív használatot garantál.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch UniversalInspect Vizsgálókamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bosch UniversalInspect inspekční kamera 0.603.687.000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch UniversalInspect inšpekčná kamera.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ