AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

CATLER GR 8050

Termékkatalógus
CATLER GR 8050
5 9 értékelés
Elektromos grill - kontakt szenzor 2:1-ben, 2400W, hőmérséklet beállítás 160-230 °C, cserélhető sima és bordázott lapok, időzíthető beállítható akár 30 percre is, LCD kijelző
Kód:  CAEG001 Termékszám:  41004689 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CATLER GR 8050

Válj a grillezés igazi mesterévé, s a húst mindig pontosan úgy készíts el, ahogy azt megkívánod. Ez az okos Catler grill akkor is segítségedre fog válni, ha még nem vagy eléggé tapasztalt grillező. Innovatív megoldás egy hőmérséklet-érzékelő segítségével, amely a hús típusától függően biztonságosan felismeri, hogy mennyire van megsülve. Meg fogsz lepődni a grillezési terület sokoldalúságán is, amely gyors mozdulattal felnyitható, így olyanná válik, mint egy nyitott grill. A bordás felület különösen alkalmas hús, halak és finoman ízletes zöldségek elkészítéséhez. Háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, hőmérséklet-beállítási lehetőséggel.

Legfontosabb jellemzők

  • Integrált hőszonda húshoz és halhoz
  • Levehető lemezek tapadásmentes felületen
  • Az IQ érzékelő az egyes szakaszokban a megfelelő hőmérsékletet figyeli
  • A felső lemez állítható magasságú
  • Háttérvilágítású LCD kijelző
  • Tartály a felesleges zsír lecsepegéséhez
  • Gyors elrendezés a BBQ grillen
  • Kiváló minőségű anyagokból készült stílusos kivitelben

Grillezz bármikor, bárhol

A grillezés rajongója vagy, és szeretnél egész évben meleg, frissensült ételeket enni? Ezzel a grillsütővel megteheted, használhatod az erkélyen, vagy akár a konyhában is. Még a vihar sem fog megakadályozni, abban hogy összedobhass egy jól átsült steaket vagy ropogós szendvicseket. Nem kell félned a járulékos rendetlenségtől, csak állítsd be a meredekséget az alsó lemezen, és az összes felesleges zsír a gyűjtőtartályba áramlik.

Köszönhetően a felület tökéletesen tapadásmentes mivoltának semmi sem fog benne leragadni és sokkal kevesebb zsírt igényel. Semmi okod nincs megtagadni magadtól a grillezett finomságokat még akkor sem, ha egészséges étrendet folytatsz. Tisztítása is könnyen megy, a lemezek speciális gombokkal vannak ellátva, így könnyen eltávolíthatóak. A konyha tiszta marad a kulináris élvezetek után is.

A grill megtartja a hús hőmérsékletét


Úgy tűnhet, hogy a grillezés tudomány, de a Catler márkájú intelligens grillsütővel a világ legegyszerűbb dolga. A felső lemez magasságát gyorsan beállíthatod, az olvasható háttérvilágítású kijelzőn a hőmérsékleti beállítást figyelheted, és tökéletes felmelegítést biztosít a süllyesztett fűtőberendezés minden egyes lapján. Ha a hőmérséklet hirtelen csökken, az Element IQ érzékelő azonnal megjelenik, és a hő egyenletesen fog elterjedni a sütőfelületen.

A hőmérséklet-érzékelő gondoskodik a tökéletes időzítésről és a hús megfelelő átsüléséről. Imádni fogod a REST MEAT funkciót, amely része a hőmérséklet-érzékelőnek. Ennek hála a hús egyenletesen lesz elosztva levében . De ne korlátozd magad csak a húsokra, zöldségeket is grillezhetsz, gőzölgő bagettokkal és szendvicsekkel. Sőt a BBQ grill hajtogatott formájában különféle süteményeket, palacsintákat és tojásokat is készíthetsz. Kényeztesd magad ízletes grillezett finomságakkal időjárástól függetlenül.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A Catler GR 8050 es grillsutö milyen nagy ? Koszonom

Kérdések és válaszok: CATLER GR 8050
Kiegészítők: CATLER GR 8050 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler GR 8050. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CATLER GR 8050. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte -Sušička GR 8050.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ