AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Cel-Tec E10

Termékkatalógus
Cel-Tec E10
4,0 1 értékelés
Autós kamera - 148°-os szögben, FullHD, 2"-os színes LCD, Sony Exmor szenzor, G-szenzor, loop rögzítés, WDR funkció éjjeli felvételekhez, parkolási lehetőséggel, mikrofon némítás funkció, MicroSD 32GB-ig
Kód:  CEL001r5 Termékszám:  1609-042 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cel-Tec E10


Kapj részletes útbaigazításokat

A Cel-Tec E10 autós kamerával éles és részletes felvételeket készíthetsz utadról bármilyen fénykörülmények között. A fölösleges választási lehetőségektől mentes, egyszerű beállításoknak és a szélvédőre történő könnyű rögzítésnek köszönhetően biztosan bele fogsz szeretni a Cel-Tec kamerába.


Kitűnő képminőség

A Sony Exmor minőségi szenzorját és a nagylátószögű (F/2) kereső kombinálásával, egy minimális zajjal rendelkező, részletes Full HD képet kapunk. Ezen felül a WDR tökéletes eredményeket biztosít még gyenge, vagy hátulról történő megvilágításban is.


Vypnuto
Široký úhel záběru
 

Nagylátószögű kereső

A 148°-os nagylátószöges operálás a jármű előtt látható tér egészét rögzíti, így nem fogsz lemaradni arról, ami az ellenkező irányban történik. Ráadásul kitűnő optikájának köszönhetően a nemkívánatos "halszem" effektust is elkerüli.

Vypnuto
Noční záznam
 

Éjszakai felvétel

A csúcsminőségű szenzor, a Novatek Chipset és a WDR együttműködnek a minőségi felvétel készítése érdekében nappal, sötétben, esőben, éjszaka, és kivilágítatlan vagy hátulról világított utakon.

Vypnuto
G-senzor
 

G-szenzor

Ha a szenzor a kamera hirtelen mozdulatát érzékeli, mint például egy ütközéskor, elkezd felvételt rögzíteni, és megakadályozza az így készült fájl felülírását. Így az esemény rögzített változata biztonságosan lesz tárolva.


Vypnuto
Záznam do smyčky
 

Loop felvétel

Nem kell amiatt aggódnod, hogy megtelik kártyád memóriája. A kamera automatikusan felülírja azokat a legrégebbi felvételeket, melyek nem lettek korábban lezárva.

Vypnuto
Parkovací režim
 

Parkolási mód

A kamera még lekapcsolás után is rendszeresen figyeli a megrezdüléseket, és ilyen esetben automatikusan beindít egy 10 másodperces felvételt. Amint bekapcsolt, azonnal értesít az esetről, így rögtön felderítheted, ha probléma van az autóval.

Vypnuto
Barevný LCD displej
 

Színes LCD kijelző

A beépített LCD segítségével könnyen beállíthatod a fontosabb funkciókat vagy visszanézheted a rögzített felvételeket.


Egyszerű, de nagyszerű

A kamera rögzítése igazán egyszerű. Csak ragaszd a foglalatra a 3M ragasztót a szélvédőn, és egyszerűen helyezd bele a kamerát. A készülék könnyű kivehetőségének köszönhetően, a tartót könnyen eltávolíthatod, és a kamerához járó praktikus tokban tárolhatod.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cel-Tec E10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec E10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cel-Tec E10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec E10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec E10.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ