Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Compass Kompresszor 12V BRICK digitális

Termékkatalógus
Compass Kompresszor 12V BRICK digitális
3,8 15 értékelés
- Teljesítmény: 12-13,5V, szivargyújtóról működtethető, áramfelvétel: 10A, maximális nyomás: 9,8 kg / cm2 (BAR), vízkiszorítás 15 liter / perc, automatikus üzemmód, további adapterek, maximális működési idő 10 perc, a hordtáska mérete 165x170x73mm
Kód:  AUPR2133 Termékszám:  07 204

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Compass Kompresszor 12V BRICK digitális

Útközben vagy nyaraláskor - egy kompresszor bármikor jól jöhet. A Compass ezért bemutatja kiváló minőségű, digitális nyomásmérővel felszerelt készülékét. A kompresszor tápellátása a 12V-os szivargyújtó aljzaton keresztül biztosítható. A különböző adapterek segítségével gond nélkül használhatjuk személygépkocsik, kerékpárok gumiabroncsának, vagy akár matracok, labdák felfújására is. A készülék további előnye az automatikus üzemmód. Csak állítsd be a kívánt nyomást, és amikor azt elérte, a kompresszor automatikusan kikapcsol. A készülékhez és tartozékaihoz egy praktikus, cipzáras táska is jár,  amely a tároláson kívül védelmet is nyújt az eszköz számára.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi autós kompresszor
  • Praktikus táska
  • Könnyen hordozható
  • Digitális nyomásmérő
  • Automatikus üzemmód

Műszaki adatok:

Áramellátás:
12-13,5 V

Áramfelvétel:
max. 10 A

Max. folyamatos működési idő:
10 perc

Max. nyomás:
9,8 bar / 142 PSI

Szállított levegőmennyiség:
15 l / perc

Méretek:
120 x 145 x 53 mm

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Compass Kompresszor 12V BRICK digitális Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Kompresor 12V BRICK digitální. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Compass Kompresor 12 V BRICK digitálny.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ