AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Compass SUV automata javítókészlet 700 ml

Termékkatalógus
Compass SUV automata javítókészlet 700 ml
5 3 értékelés
- 700 ml-es tömítőanyag, akár 6mm-es lyukakhoz is, + 4 adapter sportszerek felfújásához
Kód:  AUPR465 Termékszám:  91593

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Compass SUV automata javítókészlet 700 ml Megszűnt

Compass SUV automata javítókészlet 700 ml

Ez a tökéletes automatikus kompresszor szett és a 700 ml-es tömítőanyagok lehetővé teszik, hogy ne csak sűrítéshez, hanem a defektetek javításához is használjuk. Ideiglenesen leállítja a levegőszivárgást vagy meglőzi gumiabroncs átlyukadását, ami könnyebb és gyorsabb megoldás, mint a kerékcsere. Az így korrigált hiba mellett akár 80 km-es gyorsasággal haladhatunk 200 km-es távolságban. Elegendő telepíteni a szelepet, megnyomni a gombot, és 4-8 percen belül ismét közledkedni lehet felfújt és javított gumikkal.

A tömítőanyag mikroszálas technológia alapján készült, és biztosítja akár 6 mm-es tárgyak által okozott defektek megbízható tömítését. A szelepbetétet nem kell szétszerelni a tömítőanyag alkalmazása előtt. Elég kissé meglazítani, mielőtt a gumiabroncsba automatikusan belenyomjuk az edényben levő tömítőanyagot. Minden bizonnyal értékelni fogod a LED világítást rossz látási viszonyok között.

A Compact kompresszorral könnyedén felfújhatók a gumiabroncsok, és folyamatosan jól  felfújt állapotban lehet tartani azokat. A készülékben beépített nyomásmérő található, amely lehetővé teszi a gumiabroncs nyomásának pontos leolvasását. Ha fenntartjuk az ajánlott gumiabroncs nyomását, az növeli a biztonságot, pénzt és üzemanyagot takarít meg, biztonságosabb és kényelmesebb utazást tesz lehetővé, és meghosszabbítja a gumiabroncsok élettartamát. Minden bizonnyal értékelendő tény, hogy a kompresszorral felfújhatók kerékpárgumik, sportlabdák és felfújható játékok is a négy multifunkciós adapternek köszönhetően .

A legfontosabb előnyök:

  • egyszerű használat
  • megbízható tömítés defektek esetén
  • Compact kompresszor: 12 V/10 A
  • légnyomásmérő
  • gumiabroncsok esetében: 13-22 "
  • jóváhagyott TPMS érzékelők
  • LED-es világítás
  • Négy többfunkciós adapter
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Opravná sada SUV 700ml automatická. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Compass Opravná súprava SUV 700 ml automatická.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ