Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

COWON Black Box AE1 32 gigabájt fekete

Termékkatalógus
COWON Black Box AE1 32 gigabájt fekete
Autós kamera 2MP CMOS, 120 fokos, érintse 2,8 "LCD, 1280x720, mikrofon, memóriakártya 32 GB
Kód:  JV662b8 Termékszám:  8809290185198 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AE1 32 gigabájt fekete

A cég Cowon Systems 1995-ben alakult a dél-koreai fogyasztói elektronikai gyártó és szoftver bővült 2000-ben az ipar hordozható lejátszók, amely most magját képezi az üzleti. Bárhol Cowon részt a tesztelésben, a győztes.

Ez egyedülálló
Jól mutatja a tettes közlekedési baleset miatt COWON Black Box AE1 már nem jelent problémát. Ez a digitális fényképezőgép a kocsiban a legegyszerűbb eszköz bizonyítania ártatlanságát a közlekedési balesetek során az utazás járművet. COWON Black Box AE1 ez a helyes megoldás, hogy elfogadható legyen a pénz, hogy biztosítsák és az esetleges komplikációk, ami megtörténhet minden vezető.

Wide Angle
Az egész jelenet, mielőtt a jármű fogott széles 120 ° -os szögben. Digitális fényképezőgép AE1 ezért ne hagyja ki a kereset az ellenkező irányba. Videók tárolása a belső memóriában 32 GB, majd meg kell hosszabbítani microSD memóriakártyák, amely támogatja az akár 32 GB (nem tartozék).
Ez a modell egy beépített G-szenzor, amely lehetővé teszi, hogy a felvételek bármely autóbalesetben.
Az érzékelő tárolja és zárak ez az esemény a felülírás, ha játszani a hurok. Fontos feljegyzések is biztonságos és tárolja a memóriában.

éles kép
A magas 1280x720 felbontás, 30 képkocka másodpercenként, és a kiváló minőségű CMOS-érzékelő, akkor már nem kell a problémát a felvétel a rendszám olvasható tettes baleset vagy közlekedési jogsértés.
Top kép, hanem használni, mint egy figyelemre méltó rekordot az utazások, és lehet kép a vakáció. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COWON Black Box AE1 32 gigabájt fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Black Box AE1 32GB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COWON Black Box AE1 32 GB čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Black Box AE1 32 GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Black Box AE1 32 GB schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ